Зірка не за фахом: Володимир Остапчук, Потап та інші знаменитості, які працювали у школі до популярності

Наступив вересень - пора навчання та шкільних занять. Виявляється, дехто з наших зірок у минулому у цей час вже роздавав домашні завдання учням.

Артист – це не професія, а покликання. Часто у креативну сферу ідуть люди, яких батьки відправили навчатися не у консерваторії чи театральні ВНЗ, а у навчальні заклади, де дають традиційну спеціальність. З нагоди свята першого дзвоника, ми зробили підбірку знаменитостей, які працювали у школі або мають диплом педагога

Володимир Остапчук

Навчався шоумен в Умані у педагогічному університеті. Чоловік, поки відчув потяг до сцени, працював у школі викладачем англійської мови.

Марія Бурмака

Співачка, виявляється має диплом філолога та має право працювати вчителькою української мови та літератури. Може саме тому у неї такі душевні пісні!

Потап

Чоловік Насті Каменських вів уроки фізкультури і був тренером з водного поло. Уроки пощастило йому вести у Санти Дімопулос. Хто ж знав, що крос у неї приймає майбутній найвідоміший український репер.

Лілія Ребрик

Ви не повірите, але знаменита білявка не одразу потравила до телепроєктів. Артистка була викладачкою пластики. За 3 роки зібрала навколо себе вдячних вихованців.

Віктор Бронюк

Колоритний лідер гурту “ТІК” виявляється дуже творча натура. До мистецтва у нього лежить душа з юності. Чоловік викладав малювання у школі, а ще працював вчителем історії.

Ольга Горбачова

Горбачова – не Оля, не Ольга, а фрау Хельга. Виявляється, творча артистка за фахом – вчителька німецької мови. Цю професію знаменитість мріяла опанувати з дитинства.

Схожі статті