Дружина Григорія Решетніка Христина неочікувано повідомила про поповнення в родині: “Більше дітей”

Христина Решетник порадувала підписників новиною про поповнення в родині подруги.

Христина Решетнік — мама трьох прекрасних дітей. Зіркове подружжя не збирається зупинятися, і з великим задоволенням говорить про своїх нащадків і можливе майбутнє поповнення.

Григорій Решетнік і його дружина
Григорій Решетнік і його дружина

Не дивлячись на навантаження, моральне та фізичне, молода мама прекрасно розуміється на вихованні.

Поповнення

Нещодавно зіркова дружина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну світлину, яку вона публікувала три роки тому. Мені Христина поруч зі своєю подругою та чотирма дітьми. Двоє з них належать дружині Решетніка, а інших двоє — її приятельці. Варто відмітити, що фотографія була зроблена з новонародженою дитиною. І можливо в часті її появи на світ.

Варто відмітити, що усі діти зображені на фотографії були хлопчиками. Також молода мама не змогла уникнути порівняння зі своєю подругою. Мовляв, схожі на час сестри і материнство обом до смаку. До речі, для фото були спеціально обрані блакитні кольори, а на задньому фоні можна помітити кульки з подякую від чоловіка подруги, який тільки-но став батьком.

Варто відмітити, що Христина настільки воліє бути хорошою матір’ю, що ніяк не боїться новини про четверту вагітність. Так, дівчина, будучи у Мальдівах, з радістю згадувала про те, як дізналася, що вигідно третім сином на відпочинку і почала інтригувати публіку наступним поповненням в родині.

Родина Решетників
Родина Решетників

Чи наважиться зіркова пара на ще одну дитину достовірно сказати неможливо, але, судячи з настрою Решетників, це цілком можливо. І якщо це знову станеться Христина непримінно розповість новину користувачам.

Схожі статті