Влад Яма більше не суддя у “Танцях з зірками”? Хореограф знявся в першому ефірі і надовго покинув Київ

Влад Яма поділився з фанатами знімками з раптового відпочинку.

Наразі Влад Яма є одним з найвостребуваніших шоуменів України. Чоловік задіяний у телепроєктах і у якості хореографа, і в якості журналіста. Останнього зірка не міг добитися дуже довго, але 2021 рік став дуже щасливим та його амбіцій.

Морська подорож

Буквально нещодавно знаменитість знімався для першого ефіру п’ятого сезону “Танців з зірками”, і вже покинув межі столиці, де проживає разом з коханою дружиною і сином.

Так, Влад Яма вирішив влаштувати морську подорож разом з усією своєю великою родиною. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Також у сім’ї з’явився бусік, про який хореограф мріяв з дитинства.

Танцюрист знаходиться на відпочинку тривалий час, але скільки збирається ще подорожувати достовірно невідомо. Зважаючи на принципову відповідальність Влада Яма, не може бути ніяких сумнівів, що на зйомки другого ефіру він з’явиться вчасно і добре підготовленим.

Нагадуємо, що не так давно пара зізналася, що переживала серйозні кризи у стосунках. Ліліана навіть покидала чоловіка на деякий час, що значно покращує їхні стосунки в результаті та змінило ставлення хореографа до благовірної. Зараз зіркове подружжя виховує єдиного сина Леона і вже мріє про поповнення у родині. Влад та Ліліана дуже хочуть доньку.

Сподіватимемося, що кар’єра Влада буде повзти лише увверх, а зірковий паркет ніколи втомлюватиме зірку, який почав свій шлях до популярності саме з нього, станцювавши у парі з Наталею Могилевською.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.