Чому діти Павла Зіброва більше не спілкуються між собою і навіть не бачаться: “Так дружина вплинула”

Павло Зібров дав ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповів про взаємини між своїми дітьми.

Український співак Павло Зібров зізнався, що його старший син від першого шлюбу Сергій не підтримує зв’язок з його другою дружиною Мариною і дітьми: дочкою Діаною і сином Олександром.

Спадкоємці Зіброва не спілкуються

Павло Зібров з донькою та дружиною
Павло Зібров з донькою та дружиною

Про розлад у стосунках знаменитість розповів в інтерв’ю YouTube-каналі Dorotye

“Сергій не спілкується ні з Діаною, ні з Сашком. Коли діти були поменше, Сергій до нас приходив. Потім все, Сергій одружився. Своя сім’я, чесно кажучи, відрізана скиба, будемо так говорити. Телефонуємо один одному. Я навіть не знаю, як це пояснити. У мене своя сім’я, свої гастролі, свої проблеми … Ходити в гості до родини свого сина від першого шлюбу у мене немає часу”, – заявив артист.

Павло Зібров
Павло Зібров з родиною

На питання, чи зустрічаються діти у свята, річниць або в особливі для сім’ї дні, Зібров відповів:

“При чому тут син від першого шлюбу до 25-річчя нашого шлюбу з Мариною? Вони з Мариною не спілкуються ніяк. Він Марину за все своє життя бачив 3-4 рази. Якщо ми десь зустрічалися, то йшли гуляти в зоопарк, ходили в цирк, щось придумували різне. Ми ходили гуляти, а не додому. Чого вдома сидіти? Йому це було не потрібно, та й не цікаво. Ось, напевно, якісь ревнощі … Друга дружина у тата. Не важливо, хто там винен чи не винен. Так сталося, так воно пішло. В принципі, він доросла людина, у нього своя сім’я, свої діти. Якщо раптом що, він звертається до мене “Папа, треба”, “Папа, допоможи”. І тато вирішить і допоможе. Всі. Кожен зайняв свою нішу, як кажуть”, – уточнив співак.

Нагадуємо, що 64-річниц Павло Зібров був одружений на жінці на ім’я Наталя, від якої у нього є син Сергій. Пара розлучилася, коли Павлу було 27 років. Із другою дружиною Мариною артист перебуває у шлюбі понад 27 років. У подружжя двоє дітей: 24-річна Діана і 41-річний Олександр від першого шлюбу Марини.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.