Наталія Мосейчук повідомила про опікунство над маленьким хлопчиком: майже не відділяє від рідних синів

Наталія Мосейчук повідомила про хвилюючу подію у її житті і житті іншої родини.

Наталія Мосейчук ніколи не хвалиться добрими вчинками, але у неї є колеги, які розповідають фанатам зірки про її добре серце. Так, з’ясувалося, що телеведуча взяла під свою опіку хлопчика та домогла йому здійснити мрію.

Допомога від Наталії Мосейчук

Наталія Мосейчук на фотосесії

Чотири роки тому вона взялася піклуватися про хлопчика. У малого Юрчика Синиці з Буковини рідкісна генетична хвороба — цистеноз. В Україні всього четверо діток з цим діагнозом, і двоє з них в цій одній родині — Юрчик та його молодший братик Сашко.

За допомогою тележурналістки, родині вдалося зібрати на лікування 60 тисяч євро.

Дитяча мрія

Юрій Синиця разом з батьками у Туреччині

Маленький Юрчик все життя мріяв побачити море і відпочити у теплій країні. Лікарі не дозволяли дитині робити це поки він не видужає. І ось після лікування та реабілітації, Юрчик полетів разом зі своїм братиком та батьками до Туреччини. Варто відмітити, що поїздка також була профінансована Наталією Мосейчук та командою фонду “Здійсни мрію”. Знаменитість обіцяла своєму підопічному цю подорож і стримала своє слово.

Нагадуємо, що Наталя Мосейчук  є матір’ю двох хлопчиків від різних шлюбів. Про першого чоловіка знаменитості невідомо нічого, окрім того, що він живе у Житомирі. Що ж стосується другого шлюбу зірки, вона вийшла заміж за Іллю Мосейчука, з яким познайомилася на роботі. Пара була знайома майже 10 років, перш ніж розпочати роман.

Зараз телеведуча дарує своє тепло не тільки власним спадкоємцям, але й діткам, які потребують допомоги сторонніх. Власне, так Юрій Синиця і знайшов свою благодійницю.

Схожі статті