Ірина Білик повертається до колишнього чоловіка: пара розкриє усі почутття на паркеті “Танців з зірками”

Відома українська співачка Ірина Білик возз'єднається з колишнім чоловіком на паркеті шоу "Танці з зірками".

У неділю 12 вересня на глядачів 1+1 чекає другий ефір нового сезону “Танців з зірками”, який буде присвячений темі кохання. З такої нагоди поп-діва вітчизняної естради Ірина Білик вирішила станцювати разом зі своїм екс-коханим – хореографом Дмитром Дікусаром.

Його сезонною партнеркою стала олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, але для співачки це, схоже, не перешкода. Також вона буде ведучою балкону.

Ольга Харлан і Дмитро Дікусар
Ольга Харлан і Дмитро Дікусар

До речі, у другому прямому ефірі відбудеться перший вигін. Дві парі, які в сумі отримають найменше балів від глядачів та суддів, потраплять у зону ризику. Після цього Влад Яма, Катерина Кухар і Максим Чмерковський будуть колективно вирішувати, хто продовжить участь у проєкті, а хто покине його назавжди.

Історія кохання Ірини Білик та Дмитра Дікусара

Пристрасний роман Білик і Дікусара спалахнув на паркеті “Танців з зірками” у 2007 році. Згодом з партнерів по шоу вони перетворилися на закохану пару, яка обмінялася подружніми клятвами у Ріо-де-Жанейро. 15-річна різниця у віці не на користь Ірини не завадила їм з Дмитром одружитися, однак шлюб протривав усього 3 роки.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Розлучення було для публіки дуже несподіваним, оскільки коментувати новину зірки не стали. Лише через багато років в одному зі своїх інтерв’ю хореограф зізнався, що почуття поступово згасли, але ніхто в цьому не винен.

Розійшлися Білик і Дікусар спокійно, без зайвих скандалів, а наразі вони підтримують одне з одним добрі дружні стосунки. У поп-діви є космічний талант – залишатися друзями з кожним зі своїх колишніх чоловіків.

Схожі статті