Людмила Барбір припала до Руслана Сенічкіна та ощасливила фанатів: “Разом створили іншу людину”

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін порадували публіку новою фотографією. Що незвичайного у ній?

Телевізійний тандем Людмили Барбір та Руслана Сенічкіна недарма є одним з найуспішніших, адже телеведучі поза камерами є добрими друзями, які ніколи не залишать одне одного в біді. Популярності додає хімія між зірками, адже вони неймовірно виглядають разом, і не важливо у якості кого: пари, друзів, колег чи навіть суперників.

Людмила Барбір з Русланом Сенічкіним. Фото взято на просторах мережі.

Створили людину

Нещодавно на офіційній сторінці “Сніданку з 1+1” в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія з Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним. Колеги святкували день малюнку і показали підписникам портрет, який імовірно намалювали самотужки.

Аудиторія як завжди відреагувала позитивно, а деякі користувачі мережі вирішили підлити масла у вогонь і пожартувати стосовно роману між колегами.

Скріншот коментарів під публікацією з Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним

Варто відмітити, що таке може статися лише у мріях фанатів пари, адже Людмила Барбір давно заміжня і має дитину. Обранцем телеведучої став вчитель з дзюдо. Завдяки йому вона отримала чорний пояс з боротьби і вміє за себе постояти.

А ось Руслан Сенічкін інтригує аудиторію своїм холостяцьким життям. Чоловік досі жодного разу не був одруженим, і більш того, не був поміченим з коханою. Знаменитість стверджує, що йому вельми подобається життя одинака і він не збирається пов’язувати його з жінкою. Такий вибір може спантеличити деяких глядачів, які завжди підозрюють партнерів по сцені в інтрижках. І варто віддати належне, часто підозри виявляються обґрунтованими.

Схожі статті