Родина Олі і Вадима Полякових чекає на поповнення? Суперблондинка зізналася, що її штормить

Популярна українська співачка Оля Полякова відома не лише своїми різкими висловлюваннями, а ще й граничною відвертістю в інтерв'ю.

Оля Полякова – успішна артистка, любляча дружина і двічі мама. Зі своїм чоловіком Вадимом зірка вже 17 років у шлюбі, разом вони виховують доньок Машу і Алісу, та нещодавно Суперблондинка зробила неоднозначний натяк на ще одну вагітність – вона заявила, що її штормить. Втім, як виявилося, мова йде не про поповнення в родині, а про кризу у подружніх стосунках з Вадимом.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Так, в YouTube-шоу “Дорослі дівчата” з Машею Єфросиніною Полякова зізналася, що раніше у відносинах вирувала пристрасть та повна непередбачуваність. Могло бути й таке, що Оля вибігала з машини прямо в ліс, а Вадиму доводилося її шукати. Іноді і обличчя одне одному дряпали. Тепер же взаємини перетворилися на буденність, яка часом наводить на невтішні думки:

“Нас штормить тихо. Я теж усвідомлюю нудьгу. В якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся і ставиш собі питання: “І все? Кінець? Так завжди буде?”, – розповіла співачка.

Оля Полякова
Оля Полякова

На її думку, якщо жінка нічим не зайнята, то у такому випадку вона заводить коханця, а сама Полякова переключається на роботу, котрої у неї предостатньо. Наразі вона є головною годувальницею в сім’ї. При цьому зірка не хоче повертатися до тієї бурхливої молодості з постійними емоційними сплесками, але гадає, що, напевно, вони і створюють ту пристрасть, якої не вистачає, підігрівають її.

Зараз Оля називає свій шлюб з чоловіком комфортним і дружним, у них є спільні діти, тож усі мінуси пробачаються, якщо плюсів більше. До речі, Вадим одружився на Поляковій “по зальоту” – майже одразу після того, як пішов з минулої родини.

Схожі статті