Закохана Анна Богдан притулилася до Михайла Заливако і натякнула на скоре поповнення: “Там є життя”

Анна Богдан не стримала почуттів і розповіла про їхні стосунки з Заливако.

Анна Богдан — активна користувачка соціальних мереж, тому не дивно, що вона завжди намагається підтримувати зв’язок  з підписниками, і з будь-якої нагоди створює контент. Це спільна риса усіх популярних людей в Інстаграм.

Кохання Анни Богдан і Михайла Заливако

Нещодавно на особистій сторінці Анни Богдан в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій дівчина не тільки зізналася у коханні Михайлу Заливако, але й натякнула на скоре поповнення.

На світлині Анна постала поруч з обранцем і навіть поцілувала його. Фотографії були оброблені чорно-білим фільтром, що додало загадковості знімкам.

Варто відмітити, що можливість коментувати нову публікацію Анна у своїх підписників відібрала. Незрозуміло з яких причин, але вона не захотіла особливої активності під фотографією. Можливо хейтери не залишили їй вибору.

Нагадуємо, що стосунки Анни Богдан та Михайла Заливако зародились на романтичному проєкті. Глядачі довго не хотіли вірити в це, так як не особливо полюбляли учасницю. Фавориткою аудиторії була Юлія Зайка, яка була виконана Михайлом, а потім вперше в історії шоу, повернена за його проханням. Втім, Юлі це не допомогло.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Зараз пара проживає у Києві. Бізнесмен покинув рідне місто Харків заради коханої та орендував квартиру у центрі. Знаменитості багато подорожують та розважаються разом. Також вони запустили спільні марафони, за допомогою яких заробляють гроші. Незважаючи на те, що пройшло доволі багато часу, Анна так само страждає від звинувачень у свою адресу у нещирості та корисливості.

Схожі статті