Через які проблеми у сім’ї Ольга Сумська покинула колишнього чоловіка Євгена Паперного та пішла до Борисюка

Ольга Сумська розповіла, як ставився до неї колишній і чим все закінчилося.

Півроку тому колишній чоловік відомої української акторки Ольги Сумської не менш відомий діяч мистецтва Євген Паперний шокував усіх зізнанням про те, як ставився до екс-дружини.

Акторка нарешті відреагувала на цю відверту заяву Паперного й розповіла, що актор піднімав руку було ще до весілля.

Розлучення Євгена Паперного та Ольги Сумської

Ольга Сумська
Ольга Сумська

За словами знаменитості, виною всьому став “зелений змій”, який не давав спокою Євгену Паперному:

“Там було ще раз! Не дай боже, щоб це було щодня. У нас такого не було! Євген Васильович, так, він вживав і, в принципі, і сьогодні може чарку перекинути. Це є така вада, яка притаманна багатьом акторам”, — розповіла Ольга Сумська.

Зірка не звинувачує колишнього чоловіка ні в чому, із розумінням ставиться до цієї ситуації, яка склалася між ними багато років тому. Варто відмітити, що Ольга покинула заможний дім заради бідності з Борисюком. Пара з початку майже поневірялася, але потім колишній чоловік акторка запропонував їм місце у своєму театрі.

У пари залишилася спільна донька Тоня Паперна, яка на даний момент проживає у Москві. Дівчина заміжня і вже має двох дітей. Ольга Сумська довго ставила у провину Євгену, що він абсолютно не цікавиться донькою і майже не бачиться з нею. Паперний цього не заперечує. Каже, що не виконував батьківські обов’язки і шкодує про це.

Ольга Сумська та Євген Паперний
Ольга Сумська та Євген Паперний

Сама зіркова бабуся на даний момент також дуже рідко бачитися з донькою та онуками. Це дуже засмучує її, але зробити на даний момент з цим нічого не можна. Повертатися назад до України Тоня не має наміру.

Схожі статті