Поп-діва Наталя Могилевська згадала своє життя до популярності: “Співала в костелах церковні пісні”

Одна з найвідоміших українських співачок Наталія Могилевська поринула у спогади та розповіла про своє життя до популярності.

Наталія Могилевська не лише співає. Ще знаменитість відкриває дитячі таланти у власній школі, знімається у кіно, хоч і не часто, а також вона є частою гостею у безлічі телевізійних проєктів. Наразі артистка радує глядачів своєю присутністю у шоу “Співають всі”, де вона посідає почесне місце зіркового капітана.

Незліченна кількість талановитих учасників запалює сцену. Вони можуть бути і професіоналами, і аматорами, і хоча Наталя вже давно є тією, на кого рівняються початківці шоу-бізнесу, вона пам’ятає своє життя до популярності.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Так, на власній сторінці в Інстаграм Могилевська опублікувала спільне фото з конкурсанткою-тезкою – Наталією Слаквою, яка стала відкриттям проєкту, на думку співачки. Ще вчора жінка стояла на касі в супермаркеті та співала в електричках, а сьогодні вона фаворитка, котра отримала голоси від всієї сотні суддів.

Поряд з нею на Могилевську нахлинула ностальгія:

“Найталановитіші люди починають свій шлях зовсім не з великих сцен, гігантських гонорарів і сотні продюсерів. Вкотре переконуюся, що вуличні музиканти – це душевні і справжні артисти, які насолоджуються співом під відкритим небом та з капелюхом біля ніг. Наташа не тільки нагадала мені про такий приємний момент мого життя, коли в 15 років я ранком подорожувала по Європі з колективом і співала в костелах церковні пісні, а ввечері ми йшли розважати простий народ на вулицях, але і вразила своїми вокальними можливостями та трепетністю, з котрою вона співає. Я впевнена, що це лише початок!”, – написала Наталя.

Схожі статті