Катерині Кухар зрадили з Джамалою: прима балерина не в собі від гніву і обіцяє влаштувати справжній скандал

Катерина Кухар поскаржилася підписникам на зраду свого візажиста.

Як відомо, на телебаченні працюють найкращі візажисти з усієї країни. Для зйомок шоу “Танці з зірками” на каналі “1+1” також запросили лише зіркових майстрів, які здатні створити з обличчя знаменитості справжній витвір мистецтва. Однак є один суттєвий мінус: усіх візажистів на зірок не вистачає.

Катерина кухар поскаржилася на свого візажиста

Нещодавно суддя танцювального проєкту Катерина Кухар записала скаргу на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, у якій розповіла, що виглядає максимально погано через те, що її візажист надав перевагу відомій українській співачці Джамалі.

Скріншот сторінки Катерини Кухар

Звісно, він це зробив не по своїй волі, а так як мав зробити макіяж декільком знаменитостям. Втім, прима балерина терпляче дочекалася на свою чергу. Але коли хлопець підійшов працювати з нею, вона додала, що той зраджує їй із Лесею Нікітюк. Такі ось знаменитості — вимагають до себе максимальної уваги.

Варто відмітити, що проблему Катерина Кухар перебільшила. На шкіру зірки вже був нанесений тон, очі також були готові. Не вистачало лише штучних вій, помади та зачіски. І ми впевнені, що візажист балерини впорався з цією задачею хвилин за 5-7.

Що ж стосується Джамали, то вона ніяк не відповіла на ці звинувачення. Голова зірки зайнята зовсім іншим: як відомо, співачка порвала контракт з продюсером, з якими співпрацювала майже 11 років. Через це велика частина її кліпів була видалена з YouTube, а фанати б’ють тривогу. Однак, знаменитість серйозно працює над врегулюванням цього питання і обіцяє, що дуже скоро вона забере усі справа на свої пісні, а відеороботи знову з’являться на платформі.

Схожі статті