Тіна Кароль вперше за довгий час показала свою маму: поп-діву виростила звичайна жінка з народу (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль показала рідкісні фото з рідною мамою, чим приємно здивувала численних шанувальників.

Тіна Кароль нечасто впускає публіку у своє особисте життя. Це стосується і рідних зірки, однак інколи вона робить виключення. На цей раз приводом похизуватися розкішною мамою став її день народження – Світлана Ліберман відсвяткувала 61-річчя.

Так, на власній сторінці в Інстаграм Кароль виклала декілька кадрів з найріднішою людиною. На першому знімку іменинниця позувала зі шматочком святкового пирога зі свічкою, а друге фото поп-діва зробила під час прогулянки з мамою.

Тіна Кароль з мамою Світланою Андріївною
Тіна Кароль з мамою Світланою Андріївною

Ці фотографії вже з’явилися на фанатській сторінці виконавиці, де коментатори всі як один зазначили, що Тіна дуже схожа на Світлану Андріївну.

До речі, стосунки з батьками у Кароль не зовсім прості. В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” знаменитість сказала:

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти”.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Для родини Ліберманів традиції – це Різдво, Пасха та мамин день народження. Також батьки Тіни були категорично проти переїзду онука Веніаміна до Великобританії. Тим не менш, зірка не піддалася вмовлянням рідних і вчинила так, як вважала за потрібне, тож її єдиний син від покійного чоловіка Євгена Огіра зараз живе і вчиться в іншій країні.

Тіна Кароль і Веніамін Огір
Тіна Кароль і Веніамін Огір

Кароль анітрохи про це не пошкодувала. Звісно, вона сумує за дитиною, але вони регулярно бачаться. До того ж хлопчик проживає в українській родині та не забуває про своє коріння. Більше про те, що ще змінилося у житті Тіни після смерті коханого дивіться нижче:

Схожі статті