Соломія Вітвіцька нарешті зізналася, що відбувається між нею та колишнім чоловіком: “Хоче повернутися”

Соломія Вітвіцька нарешті розставила крапки над "і" щодо ситуації з її колишнім чоловіком.

Вересень Соломія Вітвіцька провела у Сполучених Штатах Америки. Туди вона повернулася через півроку після останнього візиту. Її подорож була дуже насичена та яскрава. Це зрозуміло і з щасливого обличчя телеведучої, і з її контенту, який вона не припиняє публікувати навіть по поверненню додому. А особливим подарунком для шанувальників тележурналістки стало її раптове схуднення, яке їй, як виявилося, неймовірно пасує.

Примирення з колишнім чоловіком

Та деякі деталі з поїздки Соломії Вітвіцької серйозно спантеличили її фанатів. Так, колишній чоловік телеведучої Влад Кочатков не тільки проводжав зірку на літак, але і забрав її з аеропорту, коли вона прибула у Бориспіль.

Це спричинило хвилю обговорень та запитань, які повалилися на плечі знаменитості. Але вона не розгубилася, і чесно відповіла на них на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Соломія запевняє, що між нею та її колишнім чоловіком Владом нічого немає на даний момент, окрім дружби. І хоча у користувачів мережі виникли сумніви стосовно відсутності між ними взаємин більш особистого характеру, Вітвіцька наполягає на своєму.

Варто відмітити, що чоловік з букетом квітів, який зустрічає екс-дружину дійсно виглядає дещо підозріло. Виникають думки, що у колишнього подружжя дійсно залишилося романтичні почуття одне до одного. А впоратися з ними не так і легко. Тим паче, що телеведуча зізнавалися: обидва плакали, коли збирали валізи, а рішення далося неймовірно важко. Зазвичай, коли у молодих людей немає дітей, то після розриву їхні шляхи не перетинаються. Але не у випадку Соломії та Влада.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.