Андрію Данилко гіршає? Артист не може впоратися зі смертю матері і тривожить своїм виглядом та поведінкою

Андрій Данилко здивував глядачів своїм станом. Що відбувається з артистом?Андрій Данилко налякав своїм станом

Декілька днів тому розлетілася новина, що Андрій Данилко рік тому втратив матір. Артист тривалий час не міг розповісти про це ані журналістам, ані фанатам. Смерть матері — неймовірне випробування для нього, адже в нього не було нікого ближче за неї. Виконавець жодного разу не був одруженим, не має дітей і про обраниць ні слова. Однак, ця подія багато чого пояснює. Наприклад, плітки про глибоку депресію Андрія.

Андрій Данилко налякав своїм станом

Півроку тому Юрій Нікітін проговорився щодо нестабільного психічного стану Вєрки Сердючки. Мовляв, є серйозні проблеми зі здоров’ям, які вимагають уваги та лікування.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

Тоді представники Данилко заперечили цю інформацію, але близьке оточення артиста підкидало дров до вогню. Мовляв, депресія почалася 10 років тому через публічне цькування знаменитості. У свою чергу Андрій запевнив, що справа лише у порушеннях сну.

І, здається, він не збрехав. Нещодавно на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому виконавиця показала Андрія Данилка, який заснув прямо під час зйомок. Співачка звернулася до нього і розбудила його. Стан в артиста був не надто хороший. Здається, що Андрій Данилко дійсно погано себе почуває.

Скріншот сторінки Олю Полякової

Примітно, що не дивлячись на близькі стосунки з мамою, артисти так і не забрав її з села. Жінка не хотіла переїжджати і надавала перевагу життю у селі. Зараз за будинком померлої доглядають близькі родичі Андрія.

Фанатам залишається лише сподіватися, що співак зможе впоратися зі своїм горем.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.