Ектор Хіменес-Браво відкрив усю правду про стосунки з коханою: “Для щастя мені потрібен штамп у паспорті”

Головний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив більше не приховувати подробиць свого особистого життя.

До телебачення Ектор Хіменес-Браво вже був успішним шеф-кухарем і бізнесменом у ресторанній сфері, однак саме “МастерШеф” зробив його відомим в Україні. Нещодавно тільки закінчилися зйомки 11 аматорського сезону, і зараз знімальний майданчик пустує.

Варто зазначити, що серед величезної армії фанатів кулінара більшість жінок, що цілком зрозуміло – самодостатній мужній чоловік з бурхливим колумбійським темпераментом просто не може не подобатися. Втім, як не дивно, але у любовних справах Ектору не щастило, про що він розповів у новому дописі в соцмережах.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Так, на сторінці Хіменеса-Браво в Інстаграм з’явилася публікація, у якій він підняв тему шлюбу і зізнався, що у нього з цим не складається. На думку зірки, узаконення стосунків – не головне. В Україні шлюб – це просто штамп в паспорті і невеличкий документ. Мовляв, українці можуть роками жити разом без весілля, і все буде чудово, або ж одружитися і почати ненавидіти одне одного. Тому Ектор вважає, що найважливішим у взаєминах є хімія, довіра і розуміння.

“У мене двічі були серйозні стосунки – в Монреалі і Києві. Дівчина з Монреаля була прекрасна, я працював там заради неї. Вона була самореалізована, самодостатня і великий молодець. Але також сильний кар’єрист, і до пропозиції не дійшло – робота була важливіше для неї, ніж родина, шлюб і наші взаємини”, – пише Хіменес-Браво.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

З іншою жінкою, яку він зустрів вже в Україні, теж все було серйозно:

“Все складалося так, що ми переходили на новий рівень стосунків – заручини, весілля… Але я тоді був на піку популярності, і було дуже багато небажаної уваги до мене: ЗМІ, журналісти, папараці, ми часто були на обкладинках, в новинах – для неї це було важко. І я її розумію. Дівчина поставила мені ультиматум – вона або шоу-бізнес. Вона хотіла, щоб я кинув діяльність на ТВ і просто займався бізнесом, вів ресторан. А у мене вже контракти, домовленості, зйомки – я людина слова і справи, не кидаю на півшляху. Тим більше, це моя кар’єра, моя самореалізація, моє життя. Стосунки були зруйновані”.

Ектор Хіменес-Браво разом з колишньою нареченою-українкою
Ектор Хіменес-Браво разом з колишньою нареченою-українкою

Обидва рази Ектор розходився з жінками через різні пріоритети, тож зараз він повністю розуміє, що партнери мають робити життя одне одного тільки краще – не гірше:

“Я ніколи не вірив, що для щастя мені потрібен штамп в паспорті. Дві людини, які люблять одне одного – це більше, ніж офіційний документ”, – підсумував суддя “МастерШеф”.

Схожі статті