Як виглядала Софія Ротару в дитинстві – не впізнати: ексклюзивне фото зачарувало прихильників

У мережі з'явилося ексклюзивне фото 74-річної Софії Ротару зі шкільних років.

Софія Михайлівна Ротару народилася в невеличкому селі Чернівецької області в багатодітній родині. Майбутня зірка з дитинства займалася вокалом, ходила в музичну школу та на інші гуртки. З першого класу Ротару співала в церковному хорі, тож була справжньою знаменитістю у рідному селі.

На сьогодні її репертуар нараховує більше 500 композицій українською, російською, англійською, німецькою, французькою, іспанською, молдавськими мовами і навіть декілька ролей в мюзиклах і кіно. Для української сцени Софія Михайлівна вважається чи не найвпливовішою вокалісткою вітчизняної естради.

Софія Ротару
Софія Ротару

Співати ще маленьку Софію вчила її старша сестра Зінаїда, яка у ранньому віці втратила зір після перенесеного тифу. Але у дівчинки був прекрасний музичний слух, тож вона стала чудовою першою вчителькою для молодшої сестрички.

Поступово Ротару почала їздити на конкурси талантів у сусідні міста та села. Одного разу її запросили на республіканський фестиваль, який вона успішно виграла. З того часу й розпочався її зірковий шлях.

Софія Ротару разом з сином Русланом Євдокименко
Софія Ротару разом з сином Русланом Євдокименко

Нещодавно в мережі з’явилися ексклюзивні знімки з того часу, коли кар’єра Ротару тільки починалася. Їх опублікував фан-аккаунт співачки в одній із соціальних мереж. На фото Софія Михайлівна позує разом із однокласницею, судячи з одягу дівчат.

Фото з фан-акаунту Софії Ротару
Фото з фан-акаунту Софії Ротару

Прихильники виконавиці залишилися у захваті від світлини й залишили безліч приємних коментарів:

  • “Юна зіроньками”;
  • “Красуня, як в дитинстві, так і зараз”;
  • “Як чудово, що такі кадри зберігаються до сьогодні”.

Схожі статті