Молода дружина Віктора Павліка зібралася робити пластичну операцію: все, аби чоловік не перестав кохати

Катерина Репяхова завжди вирізнялася природною вродою, але з приходом популярності дружина співака відважилася на зміни.

Індустрія моди та краси з появою соціальних мереж набула великої популярності. Маніпуляції з зовнішністю, космецевтика стали доступнішими, і, якщо ще 10 років тому дозволити собі кардинальне омолодження чи підтяжку могли лише зірки такої величини, як Алла Пугачова, Памела Андерсон, то зараз майже кожна українка може наважитися на перевтілення за допомоги хірурга.

Не оминуло бажання вдосконалити себе і Катерину Репяхову. Якщо раніше жінка Віктора Павліка мріяла лише про те, щоб змінити форму носа, то тепер заявила, що хоче поправити форми після того, як припинить годування маленького синочка Михайлика.

Катерина Репяхова

Виявляється, від рішення зробити собі інстаграмний ніс її відмовили підписники. Після того, як зірка поділилася своїми думками, багато фанатів висловили свої застереження щодо такої маніпуляції.

Та ось від ідеї наблизити свою фігуру до форми пісочного годинника блогерка, схоже відмовлятися не хоче.

Як ставиться до рішення дружини Віктор Павлік?

Катерина не приховує, що з коханим цю тему не раз обговорювала. Блогерка розповідає, що обранець не хоче, аби вона міняла форму носа. Втім, зовнішність Репяхової часто піддається нападкам з боку інтернет-критиків. Та реагує на все це дівчина по-філософськи. Вона не вступає у сварки з підписниками та не відповідає грубощами. З негативних коментарів молода мама інколи кепкує, але й не приховує, що інколи її аудиторія може перегинати з образами.

Схожі статті