Ольга Навроцька розповіла про першого чоловіка, з яким була 10 років: “Навіть не пам’ятаю, що була заміжня”

Українська дизайнерка, письменниця і кліпмейкер Ольга Навроцька дала відверте інтерв'ю, у якому розповіла про свого першого чоловіка.

Вже 11 років Ольга Навроцька знаходиться у стосунках з солістом гурту ТНМК Фаготом – Олегом Михайлютою. Вони досі не зареєстрували шлюб і не народили спільних дітей. За словами дизайнерки, музикант робив їй пропозицію ще на самому початку відносин, але відмовою вона відповіла через те, що для цього був невдалий час. Зараз жінка вважає одруження як таке – давно застарілою історією.

З приводу народження спадкоємців, Ольга неодноразово зізнавалася в інтерв’ю, що у неї ніколи не було сильного бажання бути мамою. Сама себе вона називає чайлдфрі – це люди, які свідомо відмовилися від ідеї мати дітей. Фагот не одразу прийняв таку позицію коханої, але врешті прийняв, адже у нього самого є син від минулих стосунків, а Навроцькій у такому віці вже складно народжувати. Їй 47.

Фагот і Ольга Навроцька
Фагот і Ольга Навроць

До зустрічі з Олегом дизайнерка 10 років прожила в офіційному шлюбі з іншим чоловіком – бізнесменом Андрієм Навроцьким. Виявилося, що фінансово він ніяк не допомагав дружині розвивати власний бренд, оскільки не розумів цього її захоплення:

“У мене з’явилися нові друзі і все інше, а мій колишній чоловік дуже консервативний, в нього була своя компанія, і він у мій новий світ не пішов. Але нас розвело зовсім не це. Чесно кажучи, я навіть зовсім не пам’ятаю, що була заміжня. Іноді я забуваю, бо це було дуже давно насправді, хоча шлюб був 10-річний”, – розповіла Ольга в інтерв’ю з Талою Калатай.

Ольга Навроцька на інтерв'ю з Талою Калатай
Ольга Навроцька на інтерв’ю з Талою Калатай

З Фаготом Навроцькій пощастило більше – він її у всьому підтримує, вірить у її талант. Ось як дизайнерка відповіла на питання Тали про те, чи може вона назвати Михайлюту коханням свого життя:

“Я сподіваюся так, я хочу з ним постаріти”.

Цікаво, що соліст ТНМК зараз бере участь у “Танцях з зірками”, де його партнеркою стала колишня дівчина. Втім, схоже, що Ольгу це анітрохи не бентежить.

Схожі статті