“Так краще будувати життя”: донька Анастасії Волочкової розповіла, чому не хоче жити з мамою

У балерини Анастасії Волочкової є єдина донька, яка бачить маму декілька разів на місяць. Чому дівчинка живе з татом?

Анастасія Волочкова вже давно не з’являлася на сцені театру. Кар’єра балерини зараз обмежується приватними концертами для обмеженого кола глядачів.

Особисте життя Волочкової залишається таким же таємничим, як і її сучасна творчість. За її словами, у неї є коханий, з яким вона живе у власному особняку, однак ім’я чоловіка вона не розкриває. Таємничий незнайомець лише час від часу з’являється на її фото, але його обличчя ні разу не потрапило в кадр.

Анастія любить публікувати спільні фото зі своєю донькою Аріадною. Однак, як виявилося, дівчинка не живе з мамою, а лише зрідка навідується до неї в гості або зустрічається на спільних прогулянках Москвою.

Волочкова народила доньку в 2005 році від свого першого чоловіка, бізнесмена Ігоря Вдовина. За чутками, пара розійшлася через рік після народження дівчинки. Тим не менш у 2007 у пресі прогриміла новина про пишне весілля бізнесмена та балерини. Як виявилося, вони не були офіційно розписані, а церемонія була фіктивною для піару.

Весілля Волочкової та Вдовина
Весілля Волочкової та Вдовина

16-річна Аріадна зізнається, що їй подобається жити з татом і їй так краще будувати особисте життя. Квартира Ігоря Вдовина знаходиться у центрі Москви, а особняк Анастасії — у передмісті. Тож до школи, гуртків та друзів набагато простіше діставатися саме від житла тата.

Анастасія Волочкова з донькою
Анастасія Волочкова з донькою

Дівчинка зізнається, що любить обох батьків однаково й обожнює проводити час з кожним із них. Вона жалкує, що рідко бачиться з мамою, але таким ритм життя на сьогодні для неї комфортніший.

Схожі статті