Чому зникли зі сцени Олександр Пономарьов, Міка Ньютон та інші українські зірки: відверті зізнання

Ці артисти свого часу гриміли концертами на всю Україну. Де зараз знаходяться зірки естради нульових?

Асія Ахат

Асія Ахат
Асія Ахат

Цього року золотій скрипачці української сцени виповнюється 56 років. Свою музичну кар’єру вона розпочала ще у 2002 році, саме тоді слухач познайомився з її першими творами. Не закохатися в Асію було неможливо — напевно, до сих пір немає на вітчизняній естраді скрипачки, яка уміло поєднує класичну музику, відмінний академічний вокал з поп-мотивами. Ще у 2010-му артистка отримувала рекламні контракти від світових брендів, але зараз вона й зовсім пропала зі сцени. Сучасна Асія рідко випускає нові пісні, дає рідкісні концерти. Свою діяльність вона вирішила сконцентрувати на підприємництві.

Міка Ньютон

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Міка Ньютон — ще одна зірка нульових. Вона записала саундтреки до серіалу “Кадети”, а в 2011 навіть представляла Україну на конкурсі Євробачення, де посіла 4 місце. Після цього її запросили до Америки записувати новий альбом. У далекій країні Міка й залишилася. Зараз вона продовжує жити в США, де намагається будувати кар’єру акторки та продовжує співати.

Олександ Пономарьов

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Понамарьов був першим представником України на Євробаченні. Ще з кінця 90-х про нього говорили тисячі прихильників та ЗМІ. Сьогодні ж він набагато рідше з’являється перед камерами та на сцені. Артист відкрив свою музичку академію та навчає молодих вокалістів музики.

Альона Вінницька

Альона Вінницька
Альона Вінницька

Альона Вінницька була першою солісткою “ВІА Гри”. У гурті вона проспівала три роки, але потім вирішила залишити її й розпочати сольну кар’єру. За словами Альони, розвиватися як самостійній артистці їй не дозволив колишній продюсер Меладзе, який відмовлявся від виступів “ВІА Гри”, якщо на концерті була й Вінницька. Подібна ситуація була й з радіостанціями. В нульових Альона випустила декілька альбомів, але сьогодні вона більше працює як телеведуча.

Гайтана

Гайтана
Гайтана

Гайтана заворожила українського слухача своєю екзотичною зовнішністю та яскравим вокалом. Зараз вона сконцентрувалася на родини — артистка виховує маленьку доньку. Але зрідка дає концерти для прихильників.

Схожі статті