|
01.10.2021 09:59

Важкохворий Андрій Губін прощається з життям: “Я поступово помираю, вже однією ногою в могилі”

Відомий російський співак Андрій Губін відверто розповів про важку хворобу, яка поступово забирає його життя.

Андрій Губін був справжньою зіркою дев’яностих, а його хіти “Девушки как звезды” і “Танцы” звучали звідусіль, тож найвідданіші фанати мріють, щоб артист повернувся на сцену. Однак через серйозні проблеми зі здоров’ям це неможливо. Про це він розповів в інтерв’ю на радіо “Комсомольская правда“.

47-річному виконавцю поставили діагноз, через який він відчуває сильні болі, у нього випадають зуби та є проблеми з кінцівками:

“Я хворію дуже сильно, в мене зуби вивалюються, нижні вже ось-ось”.

Андрій Губін на сцені

Як каже Губін, на лікарів він спустив усі свої статки, зароблені колись на концертах. При цьому досі не з’явилося жодних ефективних методів лікування, як і не вдалося встановити причину захворювання.

Хвороба Андрія Губіна

В середині нульових співаку діагностували лівосторонню прозопалгію обличчя. Це неврологічна аномалія, яка супроводжується болем у всьому тілі, а за словами самого Губіна, пацієнт “гниє заживо”.

Андрій не пов’язує хворобу зі стресами. Він припускає, що причина у безлічі спортивних травм – у дитинстві та юнацтві майбутня зірка багато займався спортом:

“Я болі почав відчувати з 16 років. У 24-28 я написав пісню «Я устал от небес вечной милости ждать». Ну тобто, насправді вже було дуже боляче, але, на жаль, відтоді краще не стало. Я все гірше себе почуваю. Япоступово помираю, вже однією ногою в могилі. Та ніби я вже вмираю-то спокійно. Тобто мені не страшно. Я вже хочу померти. Знаєте, що мені не подобається? Не те, що у мене щастя не було, а те, що його вже не буде, ось це погано”.

Андрій Губін на інтерв’ю для радіо КП

Губін жодного разу не був офіційно одружений, дітей у нього також немає.