13-річний син Потапа від Ірини Горової зізнався, що йому не вистачає батька: “Він живе не зі мною”

Син українського репера Потапа та продюсерки Ірини Горової відверто зізнався, що у його житті замало тата.

Зараз Потап одружений зі своєю колегою по дуету Настею Каменських. Саме до неї музикант пішов від колишньої дружини Ірини Горової. Їхній шлюб розпався у 2015-му після 15 років подружнього життя, хоча повідомили вони про це пізніше – у 2016-му.

Коли Потапенко і Горова розписалися, в Ірини була маленька донька від минулих стосунків Наталя, дівчинці було всього близько року. До падчерки Потап ставиться як до рідної, причому її біологічним батьком є друг Олексія Юрій, який нещодавно вперше розповів про те, як відреагував на роман жінки з репером.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Пізніше у пари народився син. В родині артиста є традиція називати хлопців іменами Андрій або Олексій, тож молоді батьки нарекли спадкоємця Андрієм, а у світських колах від відомий як Потапчик – маленька версія Потапа.

Хлопцю нещодавно виповнилося 13 років, він вчиться у школі та живе звичайним життям підлітка. В програмі “Зірковий шлях” Андрій розсекретив, як тато допоміг йому знайти мотивацію вчитися – репер платить сину гроші за гарні оцінки. 12 балів – це 120 гривень, 11 – 110 і так далі, а от якщо у щоденнику буде двійка – це мінус 100 гривень з його кишені. Таку систему вони вигадали разом.

Андрій Потапенко і програмі Зірковий шлях
Андрій Потапенко і програмі Зірковий шлях

Цікаво, що не дивлячись на публічність Андрія, насправді йому дуже важко заводити нові знайомства. Сам себе він вважає інтровертом, тож відомість батьків хлопцю заважає.

Також підліток відверто зізнався, що тата йому часто не вистачає:

“Мені в принципі хочеться з ним побільше часу проводити, тому що він живе не зі мною. Я живу з мамою. Хотілося б з ним частіше бачитися. На день народження мій 11-й не приїхав, але намагається часто бути. Я розумію, якщо він не приїздить – у нього важка робота, він старається для мене”.

Син Потапа
Син Потапа

Андрій розповів, що одного разу був разом з батьком на гастролях, і більше не хоче –дуже напружений графік. Тому зараз Андрій бачить Потапа раз на півтора тижні.

З наступного відео дізнавайтеся, як у подружнє життя Потапенко і Горової втрутилася Настя Каменських:

Схожі статті