Катерина Осадча ледь не втратила сукню на роботі: спала вище пояса від прицілом камери (ФОТО)

Зірка українського телебачення Катерина Осадча є великим професіоналом своєї справи, тож у конфузи вона майже ніколи не потрапляє.

Кар’єрний шлях Каті Осадчої почався цілих 16 років тому. Вперше вона потрапила на блакитні екрани у 2005-му в програмі “Світські хроніки”. У 2007-му героїня нашої сьогоднішньої статті стала ведучою проєкту “Світське життя” на Першому національному. Нарешті з серпня 2008-го шоу почало виходити на 1+1, де Катерина працює і сьогодні.

Катя Осадча у програмі Світське життя
Катя Осадча у програмі Світське життя

Саме робота подарувала теледіві справжнє кохання. Романтичні стосунки між Осадчою та Юрієм Горбуновим зав’язалися на знімальному майданчику “Голос. Діти-2”. Вони й до цього давно були знайомі, але симпатія промайнула саме під час зйомок:

“Позаяк проєкт знімається час від часу і між зйомками від сліпих прослуховувань до прямих ефірів проходять місяці, то в ці періоди ми з Юрою почали телефонувати одне одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні відносини”, – розповідала Катя в одному з інтерв’ю для модного глянцю.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Відкрити таємницю свого кохання ведучі вирішили перед народженням першого спільного сина Івана. До цього вони хоч особливо і не приховували взаємини, але й не афішували. З того часу змінилося не багато, однак у соцмережах зірки регулярно публікують романтичні спільні та сімейні фото. Схоже, у пари справжня ідилія, яку підтверджує поява у їхній родині другої дитини – теж хлопчика, якого батьки назвали Данилом.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

В декреті Катерина не затрималася. До роботи вона повернулася всього лише через 5 днів після пологів. Більше того, молода матуся годує сина у гримерці, поки над нею чаклують візажисти і стилісти, але цього разу на зв’язок з фанатами в Інстаграм-сторіз Осадча вийшла сама, без дитини.

Дружина Горбунова позує перед дзеркалом вже з макіяжем, зачіскою та у блискучому вечірньому платті, яке вона не застібнула и ледь не втратила. Приспущена сукня відкрила тендітні плечі та “огляд” на глибоке декольте Каті.

Скріншот з Інстаграму Каті Осадчої
Скріншот з Інстаграму Каті Осадчої

Важко сперечатися з тим, що виглядає зірка неймовірно.

Схожі статті