Стали коханками Костянтина Меладзе заради успішної кар’єри — Поліна Гагаріна, Анна Седокова та інші

Костянтин Меладзе допоміг десяткам зірок розпочали успішну кар'єру. Але, за чутками, між продюсером та підопічними було щось більше, ніж робота.

Поліна Гагаріна

Поліна Гагаріна
Поліна Гагаріна

Мало хто знає, що російська артистка Поліна Гагаріна працювала з Костянтином Меладзе. Він подарував їй перші хіти та яскравий старт у творчій кар’єрі. Здавалося, між ними виключно робочі стосунки. Але чутки про роман між співачкою та композитором підігрів раптовий розрив робочого контракту. Як зізналася сама Гагаріна, ініціатором такого рішення був саме Меладзе. А далі виявилося, що відмовитися від роботи з Поліною Костянтина змусила дружина Віра Брежнєва, яка ревнувала до чоловіка. Але яскравий старт та любов публіки Гагаріна таки отримала завдяки першому продюсеру.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Сама Брежнєва, чию кар’єру теж зробив Костянтин Меладзе, була його коханкою ще за часів її участі у ВІА Грі. Заради блондинки із “золотого складу” гурту продюсер покинув дружину та трьох дітей. Пізніше пара таємно одружилася в Італії. Зараз Меладзе продовжує писати коханій пісні.

Анна Сєдокова

Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

На одному з відвертих інтерв’ю колишній охоронець ВІА Гри розповів, що Сєдокова неодноразово загравала зі своїм продюсером з перших днів роботи в групі. Буцімто саме їй він присвятив хіт “Стоп, стоп, стоп”. Сама Анна ніяк не коментує ці чутки.

Еріка Герцег

Еріка Герцег
Еріка Герцег

Еріка Герцег потрапила у ВІА Гру після перемоги в шоу “Хочу в ВІА Гру”. Яскрава блондинка стала улюбленицею серед прихильників гурту. Однак багато-хто говорив про її схожість з молодою Брежнєвою. Так відразу з’явилися чутки про роман між нею та продюсером. Фанати поговорювали, що знову Брежнєва стала причиною того, що Еріка покинула гурт.

Схожі статті