Як виглядала Ірина Білик до пластики: красуню 90-х сьогодні не впізнати

Ірина Білик у 90-х була справжньою зіркою та красунею. Проте сьогодні артистку практично не впізнати після багаточисельної пластики.

51-річна українська співачка Ірина Білик розпочала свою кар’єру ще з дитинства. У дошкільному віці майбутня зірка ходила на вокал, танці та класичний балет. Тож на момент початку сольної кар’єри вона була в повній готовності підкорювати естраду. Свою першу пісню Білик написала ще в 10 років, а пізніше підкорювала українські та навіть міжнародні конкурси з власною творчістю.

Напприкінці 80-х Ірина віступає до Київськорго музичного коледжу імені Глієра та розпочинає працювати з власним репертуаром з маленькими камерними концертами, які поступово стають все популярнішими серед публіки.

Ірина Білик в молодості й сьогодні
Ірина Білик в молодості й сьогодні

Саме Білик зняла один із перших кліпів за часів незалежної України. Він вийшов у 1992 році на пісню “Лише твоя”, тоді ж вона стала лауреатом міжнародного фастивалю “Пісенний Вернісаж”. Так поступово Ірина Білик стає однією з найпопулярніших артисток української сцени.

Масштабні концерти, кліпи та слава – все це було про Ірину. Вона починає писати пісні й іншим артистам, а її хіти переспівують російські королі поп-сцени. Зокрема, Філіп Кіркоров придбав в української артистки права на композицію “Снег”, сьогодні обоє виконавців використовують її на своїх концертах.

Закохує в себе молода Білик і своїми витонченими рисами. Це сьогодні вона відома як блондинка, однак у 90-х та нульових Ірина експерементувала і з довжиною волосся, і з його кольором: рудим, русим і навіть темним.

Ірина Білик в молодості
Ірина Білик в молодості

Та з часом Білик захопилася пластикою. В сучасній артистці не впізнати ту тендітну та ніжну Іру, яка зачаровувала свого слухача. Однак її вірні прихильники переконані: Білик прекрасна у будь-якому віці.

Схожі статті