Чоловік Марічки Падалко вийшов в люди в екстремально коротких шортах: вище колін видно все і навіть більше

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим взяла участь у благодійному забігу.

Марічка поза роботою полюбляє все, що пов’язане зі спортом. Її емоційним рятівником став біг – він заспокоює, надихає, а також допомагає робити добрі справи та здійснювати мрії. У цьому ведучу “ТСН” підтримує чоловік Єгор Соболєв.

Так, у себе в Інстаграмі Падалко поділилася знімками з благодійного забігу:

“Жінки мають довго жити, а не рано помирати! Сьогодні по всьому світу відбувається благочинний забіг на підтримку тих, хто бореться із раком молочної залози. Це підтримка не лише фінансова, а саме кошти від реєстраційних зборів учасників, – а й моральна. Це забіг про життя і про одужання. Саме такій людині ми з Єгором присвятили наші 5 кілометрів”, – написала зірка.

Марічка на пробіжку одягла спортивний костюм чорного кольору, який доповнила фіолетовими кросівками та футболкою з емблемою забігу, а от Соболєв одягся набагато легше за дружину. Чоловік пробігся у такій же футболці, чорно-помаранчевих кросівках і коротких шортах, довжина яких закінчується набагато вище колін. У коментарях написали, що Єгор виглядає наче тренер.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв
Марічка Падалко і Єгор Соболєв

З Соболєвим Падалко одружена вже 11 років. У родині підростає троє дітей – син Михайло, доньки Марія і Катрусі. Як зізнавалася сама телеведуча, запланованим був лише Міша, дівчата з’явилися на світ несподівано для молодих батьків, але щоразу вони були щасливі дізнатися про майбутнє поповнення.

Марічка Падалко з родиною
Діти Марічки Падалко

За словами Марічки, зараз вона відчуває ностальгію за маленькими дітьми – хочеться взяти на руки всіх, хто приходить разом з малюками, однак народжувати ще журналістка більше не планує.

Схожі статті