Сама собі наврочила? Джамала зізналася, що багато свариться і плаче через участь у “Танцях з зірками”

Джамала зізналася, через що їй доводиться проходити заради перемоги на Танцях.

Піти на проєкт телеканалу “1+1” “Танці з зірками” Джамала не наважувалася досить довго. Справа в тому, що її чоловік не зовсім підтримував цю ідею. Благовірному зірки здавалося, що наряди та деякі номери, які транслюються на телебаченні під час ефірів танцювального шоу, не достатньо скромні. І варто віддати належне: деякі костюми швидше схоже на купальники, аніж на сукні. Тому поява Джамали на паркеті була справді сенсаційною. Але робота над номерами все одно принесла їй багато дискомфорту, як вона того і боялася.

У Джамали є проблеми з партнером

Співачка зізналася, що в них дуже емоційні стосунки з Антоном Нестеренко, який, судячи з усього, дуже запальна та вимоглива людина.

“Ми сваримося, сперечаємося, але ми довіряємо один одному. Він буває дуже злий, а коли він злий, я його боюсь. Якось я йому сказала, що більше не можу. Він дав мені 15 хвилин, щоб відпочити. Я тоді заплакала, сказала йому, що він мене довів до сліз. А він всього лише відповів, що не бачив”, – поділилася Джамала.

Джамала і Антон Нестеренко

До того ж пара Джамали та Антона постійно піддається суворій критиці не тільки суддів проекту, але і глядачів, які регулярно відмічають помилки та непластичність зірки. Знаменитість, в свою чергу, терпляче вислухує зауваження і демонструє прогрес. При цьому на жертви їй йти таки довелося — остання тема танцю шокувала співачку до глибини душі. Артистка заявила, що не була готова на такі експерименти, і вражена концепціями, які вигадають продюсери. Втім, вийти на сцену в новому амплуа їй це не завадило.

Схожі статті