Чому покійний син Віктора Павліка ненавидів його молоду дружину та свою новоспечену мачуху Репяхову

Що насправді сталося між молодою пасією Віктора Франковича та його молодшим сином Павлом, який спочив вічним сном минулого року?

Між третьою та четвертою дружинами українського виконавця Віктора Павліка було стільки сварок, що на пальцях не порахувати. Жінки неодноразово влаштовували перепалки прямо на очах у користувачів мережі, і обидві отримували підтримку. Але які стосунки були у Каті з молодшим сином Віктора Франкович Павлом, який минулого року покинув цей світ через саркому?

Віктор Павлік та його син Павло
Віктор Павлік та його син Павло

Павло ненавидів молоду мачуху

Навесні минулого року хлопець шокував мережу своїм рішенням піти з життя. Він втомився боротися з хворобою і вже прощався з рідними. Але навіть останні дні хлопця були затьмарені діями молодої пасії його батька.

Окрім того, що дівчина в принципі стала для нього “розлучницею”, адже у Павла був розлад у сім’ї через присутність у ній концертної директорки, Репяхова створювала дрібні проблеми, які неодноразово били по її ж репутації. Так, спочатку дівчина видала забагато особистої інформації про родину Віктора Франковича.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповіла, що її коханий піклується про онкохворого сина, возить його в лікарню, купає і носить на собі. Таке одкровення не сподобалося матері 21-річного юнака, і вона почала погрожувати Катерині з Віктором. Про це стало відомо від самої Репяхової, яка записала відео в Instastories. Четверта дружина Павліка зазначила, що втомилася від загроз Лариси і у відповідь сама подасть в суд.

Віктор та Павло Павлік
Віктор та Павло Павлік

А вже через декілька днів після смерті хлопця стало відомо, що він ненавидів дівчину. Коли Репяхова поскаржилася своїм підписникам про те, що втомилася носити траур, Лариса написала їй, що вона може зняти чорний одяг, адже Павло її щиро ненавидів і ніколи не любив. Катерина визнала свою провину і цього разу принесла публічні вибачення.

Схожі статті