Тоня Матвієнко змусила Мірзояна витратитися на подарунок Ніні Митрофанівні: хоче для матері кращого зятя

Чоловік української співачки Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян намагався здивувати свою тещу Ніну Митрофанівну подарунком на 74-річчя.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян вже давно разом, а звів їх “Голос країни”, де вони вперше і познайомилися. З самого початку стосунки пари були повні скандалів і обговорень, адже заради Тоні Арсен пішов з минулої родини, але серцю не накажеш.

Ще до весілля у виконавців народилася донечка Ніна, яку вони назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Матвієнко. Вона регулярно проводить час з онучкою, адже Антоніна з Мірзояном живуть в одному будинку з нею. Про це донька народної артистки розповіла за кадром шоу “Співають всі!”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Тоня зізналася, що мріє про власний дім, але поки що такої фінансової можливості немає. Та й в цьому є свої плюси:

“Зараз, коли у нас з Арсеном маленька дочка, все-таки зручно, що рідні поруч. Можна залишити Ніну на маму і з’їздити в магазин, щось приготувати і нагодувати”, – розповідала Матвієнко.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

За словами Антоніни, в будинку ніхто нікому не заважає, адже на всіх вистачає місця, до того ж вони живуть дружно. Доводить це новий пост Мірзояна в Інстаграмі, який він присвятив зірковій тещі:

“Сьогодні день народження у Ніни Митрофанівни! Хотілося її здивувати! Почну з квітів, вона їх дуже любить. Отакі троянди знайшов!”.

В коментарях засвітилася Тоня, яка від імені матері подякувала Арсену за увагу, хоча сама вона зараз знаходиться поза Україною – разом з дочкою і без коханого відпочиває на Мадейрі. Поруч з ними навіть був помічений інший чоловік – зовсім не схожий на Мірзояна.

Схожі статті