Дан Балан полишив Тіну Кароль та відгуляв гучне весілля: до нестями закохані наречені і щасливі батьки

Тіна Кароль і Дан Балан не бачилися вже солідний відрізок часу. Кожен з артистів займається власними справами і не зважає одне на одного. Наприклад, нещодавно Дан Балан відгуляв гучне весілля і навіть показав щасливих наречених. Як це було, читайте далі у статті.

Дан Балан на весіллі — задоволення не з дешевих. Але дозволити собі запросити інтернаціональну зірку на своє свято може велика кількість людей, яка не втрачає цієї можливості, коли відвертається слушна нагода. Вартість приватного виступу молдавського виконавця майже однакова з сумою, яку просить і українська поп-діва Тіна Кароль.

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Іванна Онуфрійчук, яка вийшла заміж майже півроку тому, досі пригадує найщасливіший день у своєму житті. Українська телеведуча пішла під вінець казахським мільйонером на ім’я Алмаз.

Гостей весілля розважали такі зірки, як Dan Balan і MONATIK, а також підопічні Дмитра Lida Lee і Nino. Також на весіллі виступив Амадор Лопес з групою RUMBERO’S. Ведучими весілля були Олександр Бєлов і російська гумористка Катерина Варнава.

Торжество було дуже гламурним та вишуканим, тому у соціальній мережі Instagram досі блукають світлини зі свята, які спливають на різноманітних акаунтах, контент яких присвячений атмосферним святам.

Судячи з того, як Іванна Онуфрійчук запалювала на власному весіллі, можна з певністю сказати, що вона не збирається виходити заміж вдруге, адже веселилася, як в останнє.

Цікаво, що кадрів з такого розкішного торжества на особистій сторінці Дана Балана в соціальній мережі Instagram так і не з’явилося. Зірка надає перевагу повні приватності у тому, що стосується індивідуальних замовлень. Такого самого принципу притримується і його можлива таємна кохана Тіна Кароль.

Нагадуємо, що чутки про стосунки артистів ходять вже декілька років. Втім, продюсери шоу “Голос країни” спростували ці плітки. Не дивлячись на це, фанати пари досі вірять у, принаймні, іскру між ними.

Схожі статті