Вагітна Марічка Падалко показала свій округлий живіт: приховувати таку очевидну радість немає сенсу (ФОТО)

Українська телеведуча Марічка Падалко вже встигла ощасливити свого чоловіка, народного депутата Єгора Соболєва, трьома малюками. Чи планує багатодітна родина ставати ще більшою? Наразі пара відкрито не коментує це питання, однак Падалко продовжує ділитися архівними вагітними фото.

Зірка теленовин “ТСН” на каналі “1+1” Марічка Падалко вже одинадцять років перебуває у щасливому шлюбі зі своїм обранцем – депутатом Єгором Соболєвим. Подружжя виховує старшого сина та двох доньок.

Марічка не раз зізнавалася, що до зустрічі з чоловіком взагалі не мріяла про дітей. Вона бачила себе непереборною кар’єристкою і все, що її цікавило – це робота й ще раз робота. Напевно, саме тому Падалко вдалося досить швидко побудувати успішну кар’єру: в 23 роки вона вже стажувалася декілька місяців у Лондоні в одному з провідних світових ЗМІ “ВВС”. Вже після того вона дебютувала на українському телебаченні як самостійна ведуча.

Марічка Падалко в молодості
Марічка Падалко в молодості

До знайомства з Соболєвим телеведуча жила в шлюбі більше 15 років, однак так і не стала мамою разом з першим чоловіком. Причиною були саме пріоритети жінки, яка прагнула стати однією з провідних журналісток в Україні.

Зараз Марічка зізнається, що дійсно змогла знайти себе та реалізуватися не лише як кар’єристка, а й як мама. Вона обожнює своїх малюків і зізнається, що змогла б навіть погодитися на четвертого. Період вагітності Падалко згадує з теплом та посмішкою на обличчі. І навіть зараз вона ділиться цими кадрами з підписниками в особистому блозі.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Проте навіть на останніх місяцях вагітності жінка залишалася професіоналом та продовжувала працювати. Під час “очікування” одного з малюків вона навіть вела авторську дитячу передачу “Марічкин кінозал”. Падалко абсолютно не шкодувала себе та віддавалася наповну робочому процесу.

Схожі статті