Володимир Кличко показав свою дружину: кароока владна українка, яка в рази перевершила колишню американку

Володимир Кличко - видатний український спортсмен, який все своє життя присвятив боксу. Ніхто навіть і не міг уявити, що цей кремезний козак, гроза всіх заокеанських силачів стане турботливим батьком-одинаком. Втім чи не знайшов раптом чоловік малечі маму?

Володимир Кличко. Герой цього матеріалу став гордістю та легендою України. Він з братом гідно представив нашу державу на спортивній арені, а образ наших козаків спонукає кожного замислитися про здоровий спосіб життя.

Якщо Віталій може похизуватися міцною багатодітною родиною, то у Володимира особисте життя склалося не так гармонійно і райдужно. Кохана Хайден Панеттьєрі полишила богатиря самого з дитиною та чкурнула у рідну Америку.

Втім, Володимир вже показав іншу обраницю.

Знайомтеся – Олександра Кличко

Жінка на рік старша від свого обранця. На той момент, коли пара офіційно стала родиною, вона вже мала сина від першого шлюбу. Втім сильні почуття настільки поглинули її, що не відповісти “Так” на пропозицію руки й серця вона не могла.

Володимир Кличко показав свою дружину

Олександра працювала моделлю. Вона причарувала спортсмена витонченими рисами обличчя та бездонними карими очима. За мірками 1990-х років, жінка – справжній еталон української вроди.

Володимир Кличко показав свою дружину

Одружений Володимир на Олександрі був у 1996 році. Шлюб проіснував лише до карколомного 1998 і вже екскохані розбіглися. Є непідтверджена інформація про те, що жінка не лишилася сама, а вдруге щасливо вийшла заміж.

Хто допомагає виховувати доньку Кайю-Євдокію?

Поки мама білявої дівчинки за океаном, за нею пильно спостерігає тато. Попри цілу армію родичів, Володимир взяв відповідальне рішення ростити доньку лише своїми силами. Звісно, на допомогу приходять няні та педагоги, але левову частку часу маленька – з батьком. Що ж, побажаємо цій родині щастя, а боксеру наснаги.

Схожі статті