Камалія зі сльозами на очах розповіла, що її мама впала в кому: “Вдома у мами клінічна смерть була”

Найбагатша співачка України Камалія завжди піднімає настрій своїм фанатам, але у її житті також бували важкі часи, про які вона має сміливість відверто розповідати. Цього разу зірка зізналася, що ледь не втратила найріднішу людину – маму. Жінка впала в кому.

Камалія стала гостею нового випуску програми “ЖВЛ“, де вперше розкрила раніше невідомі подробиці особистого життя. Коли кар’єра співачки тільки-но пішла в гору, її найдорожча людина потрапила до реанімації:

“Вдома у мами клінічна смерть була, мама 11 днів була в комі. Найжахливіше було тоді, коли мама… Вона дивиться і не впізнає. Вона не знає хто вона. Я дуже сильно переживала, чи повернеться до неї пам’ять”, – зі сльозами на очах розповіла зірка.

Камалія розповіла, як її мама впала в кому
Камалія розповіла, як її мама впала в кому

Пам’ять до Інни Петрівни повернулася, але вже багато років вона живе з ангіомою – це доброякісна пухлина головного мозку. Найчастіше такі новоутворення є вродженими. Якщо не займатися лікуванням, прогнози несприятливі.

Після такого потрясіння Камалії важко було повертатися в шоу-бізнес. Тим паче, що її ніхто не підтримував, крім матері. Саме Інна Петрівна стала першою продюсеркою доньки, вона ж і вигадала її сценічний псевдонім. Насправді виконавицю звуть Наталія.

Камалія
Камалія ледь не втратила маму

Мама Камалії навіть влаштовувала фейс-контроль усім залицяльникам спадкоємиці, тож особисте життя співачки склалося далеко не одразу. Заради перших побачень вже дорослій артистці доводилося тікати з дому. Потайки від Інни Петрівни Наталка купувала обранцеві на свої гонорари дорогі брендові речі, але невдовзі переконалась, що мама мала рацію стосовно нього:

“Було свято і ми пішли погуляти містом. І тут мама раптом хапає мене за руку, стискає руку: “Камалія, я тобі зараз щось покажу, тільки, будь-ласка, тримай себе в руках. Ти гідна”. Я дивлюсь, а він йде в обнімку з іншою дівчиною”.

Камалія на інтерв'ю
Мама Камалії завжди підтримувала співачку

Після зради коханого, з яким Наталя була разом три роки, вона впала в депресію. Невдовзі мама-продюсерка влаштувала Камалії виступ на черговому заході, де вона й познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком – доларовим мільйонером і бізнесменом Мохаммадом Захуром.

Все, що відомо про колишню родину чоловіка Камалії — багатія Мохаммада Захура
Чоловік Камалії Мохаммад Захур

У 2003-му вони одружилися, а через 10 років у них народилися донечки-близнючки Арабелла і Мірабелла. Більше цікавого про сімейне життя КАмалії дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті