Тіна Кароль знайшла сину батька в Англії: діва вперше розповіла про іноземця, який прийняв Веню у родину

Тіна Кароль з 27 років живе сама без коханого Євгена Огіра. Та зірка рук не опускає. Навіть вдалося сина гарно прилаштувати закордоном, аби хлопець не відчував дефіциту уваги чи чоловічого виховання. Дізнайтеся, хто відважився взяти Веніаміна до родини.

Тіна Кароль вражає своїх прихильників стійкістю та силою духу. Вона сама займалася лікуванням свого коханого Євгена Огіра, паралельно працюючи не покладаючи рук. Врятувати не вдалося. Одразу після прощання з обранцем, у співачки не було навіть дня, щоб посидіти у тиші, посумувати за покійним. Їй потрібно було одразу стати до справ та виховання синочка.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль знайшла сину батька в Англії

Пройшов час, життя набирало обертів, а малюка потрібно було віддавати до школи. Тіна вирішила дати дитині найкраще та відправила Веніаміна до країни, яка здавна славиться рівнем освіти – до Великобританії.

Синочку було лише 6 років і щоб він там закордоном не сумував, Кароль вирішила знайти йому прийомну родину, яка могла б опікуватися карапузом.

Нова родина Веніаміна

Там, у далекій Англії, у сина поп-діви з’явився батько. Щоправда, названий, адже Роман, так звати опікуна-іноземця, має свою родину та разом з дружиною Надією, вирішив допомогти нашій співачці.

Тіна Кароль разом з маленьким сином.
Тіна Кароль знайшла сину батька в Англії

Тіна розповідає, що дуже задоволена, як склалися обставини та жодного разу не пошкодувала, що довірила цим людям виховання дитини. Називає “батьків” знаменитість виключно “пан” та “пані”. Дуже радіє зірка, що з опікунами її син не асимілювався в англомовному середовищі, а радо спілкується рідною мовою, шанує наші національні традиції.

“Це доля. Я хочу подякувати пані Надії та пану Роману, цій сім’ї за те, що вони вкладають у нього свою любов та душу. І Веня в цій українській сім’ї бездоганно вивчив українську мову”, – поділилася спогадами артистка.

Що ж побажаємо Веніаміну нових звершень та безмежної теплоти у своїх “прийомних батьків”.

Схожі статті