Як виглядає пакистанська свекруха Камалії, від якої Захур приховав весілля: співачка увійшла в сім’ю нахабно

Коли український бізнесмен пакистанського походження Мохаммад Захур одружився на співачці Камалії, його родина і поняття не мала, що в чоловіка з'явилася нова обраниця. Лише згодом він зміг представити матері біляву красуню і отримати згоду на шлюб.

Кохання у життя Камалії увірвалося неочікувано. Вона була запрошена виступити перед бізнесменами і навіть не знала, що серед них вже є закоханий чоловік. Ним виявився пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур. Спочатку немолодий мусульманин довго залицявся до білявки, а згодом став їй законним чоловіком. От тільки своїй родині про заручини та весілля не сказав ні слова.

Все, що відомо про колишню родину чоловіка Камалії — багатія Мохаммада Захура
Як виглядає пакистанська свекруха Камалії

Багатій повіз кохану до Пакистану, начебто на весілля друзів. А насправді влаштував їй сюрприз: одягнув у традиційну сукню та одружився. Інакше співачка не погодилася б. Після стосунків з одним наполегливим молодим чоловіком, вона боялася стати дружиною.

Свекруха Камалії

Мохаммад не приховує причин, з яких не захотів розповідати мамі про колосальні зміни в його особистому житті. Справа в тому, що жінка навіть не знала про розлучення з першою дружиною. Дівчина, яку батьки Захура обрали для нього, не виявилася коханням всього його життя і він покинув її з двома дітьми. Звісно, він колишню сім’ю утримував без зайвих розмов.

Як виглядає пакистанська свекруха Камалії. Мама Мохаммада Захура

Згодом зіркове подружжя прийшло до висновку, що настала пора пояснити мамі, що сталося. Жінка була шокована. Але в неї не залишалося вибору — вона запросила нову невістку додому і влаштувала їй традиційну вечерю. Зараз вона постійно приїжджає у гості до дітей, і може залишитися жити у них на 1-2 місяці. Так як мама Камалії Інна Петрівна також живе з сім’єю, то свахи часто залишаються разом під одним дахом.

Схожі статті