Ані Лорак, Аліна Гросу та інші українські красуні, яким зраджували чоловіки: історії нещасливого кохання

Вони мають славу, вплив. У них є речі від кутюр'є, можливість подорожувати світом, але зірковий фешенебельний статус ще не є гарантією щастя. У матеріалі ви дізнаєтеся про знаменитих жінок, які б були раді мати міцну родину замість яскравих публічних стосунків.

Ми всі стаємо дуже чуттєвими, коли проживаємо період стосунків. Найболючішим моментом для кожної люди є зрада. Її зневажали здавна. Навіть у Біблії її прирівнюють ледь не до найстрашнішого гріха. Та в усі часи знаходилися ті, хто зневажав почуттями близьких і заради миттєвої радості руйнували довіру у сім’ях повністю.

Ані Лорак

Українські красуні, яким зраджували чоловіки

Нещастя, яке прийшло у родину поп-діви звати Яна Бєляєва. Київська модель, учасниця конкурсів краси приглянулася запальному чоловіку Мурату. Пару не раз бачили разом. Для Ані Лорак, яка все життя працювала на благо родини, новина про нову пасію обранця стала громом серед ясного неба. Не зволікаючи час, співачка розлучилася у 2019 році з невірним турком.

Ніна Матвієнко

Українські красуні, яким зраджували чоловіки

Зразкова артистка, соловейко України мала у житті непростий період. Петро Гончар, чоловік співачки одного разу поскакав у гречку. Та ще й так, що дружина дізналася майже одразу. Ніна Митрофанівна не церемонилася та поставила ультиматум: або вона, або геть з дому до інших жінок. Петро порозумівся.

Аліна Гросу

Аліна Гросу та Олександр Комков
Українські красуні, яким зраджували чоловіки

Ледь рік змогла прожити у шлюбі з Олександром Комковим співачка Аліна Гросу. До неї дійшла інформація про те, що обранець зраджує. Принципова артистка терпіти таке ставлення не схотіла.

TAYANNA

Українські красуні, яким зраджували чоловіки

Співачка Тетяна Решетняк ніколи не приховувала того, що її екс-чоловік “ходив наліво”. Ще й руки розпускав на бідолашну дружину. Тішить одне: все лишилося у минулому і зірка знайшла сили рухатися далі.

Сніжана Бабкіна

Сергій та Сніжана Бабкіни
Українські красуні, яким зраджували чоловіки

А ось дружині популярного співака Сергія Бабкіна вдалося простити невірного чоловіка. Музикант – ще той серцеїд. Понад 100 жінок крутили з ним роман. Втім, родинні стосунки вдалося відновити.

Схожі статті