Тіна Кароль показала свого сина від покійного чоловіка Євгена Огіра: Веня в Англії вже став вище мами (ФОТО)

Поп-діва української естради Тіна Кароль самотужки виховує свого єдиного сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Зараз хлопчик живе в Лондоні, тому співачка при першій же можливості кидає справи та приїздить до Великобританії, аби побачитися зі спадкоємцем.

Мамою Тіна Кароль стала у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром, за якого вийшла заміж у 2008-му. В тому ж році їхня родина збільшилася – на світ з’явився чудовий хлопчик Веніамін. Зірці вдало вдавалося поєднувати роботу на сцені та родину, а за сімейною ідилією Тіни та Євгена спостерігала вся країна. Здавалося, це на все життя, адже вони були до нестями закохані одне в одного, проте у долі були свої плани на кожного з них.

В 2013-му Євген Огір помер від раку шлунку, з яким довго і важко боровся, тож Кароль залишилася вдовою та матір’ю одиначкою. Дуже важко співачка переживала таку втрату, але зрештою вона стала ще сильнішою, і все це заради Вені.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер та залишив її одну з маленьким сином на руках

Скоро сину Тіни виповниться 13 років, а живе він зараз далеко від зіркової мами – у Великобританії. Туди вона відправила хлопчика заради кращої освіти. Як тільки в артистки з’являється вільний час, вона одразу ж витрачає його на дитину. От і цього разу Кароль поділилася з підписниками в Інстаграмі новими фото з Веніаміном.

На першій світлині Тіна позує з сином, сидячи в автомобілі.

Тіна Кароль показала підрослого сина
Тіна Кароль показала підрослого сина

На другому кадрі вони сфотографувалися на Тауерському мосту в Лондоні. Не можна не помітити, що Веня дуже виріс та перегнав маму по зросту:

“Дівчата, тільки з мого дозволу”, – пошуткувала знаменитість у підписі, натякаючи на те, що незабаром у хлопця вже з’являться свої прихильниці.

Син Тіни Кароль вже вищий за неї
Син Тіни Кароль вже вищий за неї

І в дзеркальному селфі видно, що Веніамін помітно змужнів.

Син Тіни Кароль дуже виріс
Син Тіни Кароль дуже виріс

До речі, на освіту спадкоємця поп-діва щороку витрачає близько мільйона гривень. На YouTube-каналі “Одна минута” дізнавайтеся більше подробиць про те, де саме навчається син Тіни Кароль:

Схожі статті