В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха: співачка вміло приховує траур чи дійсно щаслива?

Оля Полякова — неймовірна артистка, адже володіє не тільки вокальними даними, але й талантом акторки, гумористки і навіть моделі. Довгонога красуня неодноразово демонструвала свої навички у різноманітних шоу, а відтепер і в житті показала, як вміє ховати справжні почуття від фанатів.

Останнім часом відома українська співачка Оля Полякова дає багато приводів обговорювати її в мережі. Артистка запустила спільний проєкт з Машою Єфросиніною, у якому розповідає багато цікавих деталей про особисте та подружнє життя. Також Суперблондинка не на жарт взялася за ремонт стріхи в елітному будинку у центрі Києва, де знаходиться її квартира.

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха. Кадри ремонтних робіт біля будинку Полякової

Журналісти підозрюють співачку у тому, що вона намагається добудувати пентхаус.

Горе в родині Олі Полякової

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха

Але в сім’ї є речі, які Оля Полякова намагалася приховати. Наприклад, нещодавня смерть її свекрухи — мами чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського. Журналісти каналу “Новини. LIVE” у програмі “Викриття” розкрили сумну деталь життя зіркового подружжя.

Виявилося, що олігарх Вадим поховав маму зовсім нещодавно. Саме цим вони пояснюють дивну поведінку артистки, яка не просто не хоче давати коментарів пресі, а навіть не бере трубку. Варто відмітити, що на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram жодної згадки про горе в сім’ї.

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха

Якщо Вадим носить траур, і одягнутий у все чорне, то співачка на цей рахунок не тривожилашся: одягає кольорові трендові речі, посміхається і навіть не видає страшної події ні словом, ні ділом.

Однак, варто звернути увагу на кадри, які були зроблені папараці і все стає на свої місця — на обличчі співачки ні тіні посмішки, а стан родини зрозумілий будь-кому, хто зіштовхнувся у своєму житті зі смертю. Обставини та причини кончини свекрухи зірки невідомі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.