Як виглядають четверо дітей Віталія Козловського та як він став багатодітним татом: “Хочу завжди бути поруч”

Популярного українського співака Віталія Козловського сім'янином не назвеш, на відміну від завидного холостяка, адже одруженим він не був ще ніколи. Втім, батьком таємно від публіки він стати вже встиг, причому багатодітним. Що відомо про чотирьох дітей Віталія Козловського?

Особисте життя героя нашої сьогоднішньої статті сповнене чуток і обговорень, адже його подробицями він ділиться неохоче. Тримати все в секреті Віталій вирішив після гучного розриву зі своєю колишньою нареченою Раміною Есхакзай. Фанати називали пару однією з найкрасивіших у вітчизняному шоу-бізнесі та не могли дочекатися їхнього весілля, однак до нього зрештою справа не дійшла.

Версії розставання у колишніх різні – Віталій казав, що занадто ідеалізував обраницю та жив у самообмані, Раміна ж заявила, що співак закрутив з нею роман на зло іншій жінці, з якою зустрічався до неї, а потім не хотів розходитися з Есхакзай заради піару.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський
Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Саме після цієї історії Козловський вирішив більше не виносити на обговорення широкого загалу свої стосунки, оскільки зрозумів – особисте має залишатися особистим.

Виняток Віталій зробив лише для дітей, яких у нього четверо. Щоправда, хрещених. Своїх він теж хоче, але не для того, щоб постійно відволікатися на роботу та залишати малюків на дружину, батьків і нянь:

“Я сам хочу брати активну участь у вихованні, присвячувати час, завжди бути поруч”, – розповідав артист в одному з інтерв’ю.

Досвідченим хрещеним татом став завдяки близьким друзям. Він хрестив трьох дівчаток – Вероніку, Софію і Магдалену, а також хлопчика Платона. Саме його Козловський регулярно показує фанатам, адже у свої 6 років він блогер, на якого підписані більше 20 тисяч фоловерів.

Хрещений син Віталія Козловського
Хрещений син Віталія Козловського

Цікаво, що Платон навіть зовні схожий на Віталія – теж темноволосий, кароокий і смуглявий, а Софія поріднила Козловського з Іриною Білик – вони обидва її хрестили та стали одне для одного кумами.

Ірина Білик та Віталій Козловський мають спільну дитину
Ірина Білик та Віталій Козловський мають спільну дитину

Схожі статті