Перша дружина Арсена Мірзояна більше не збирається терпіти суперницю: як жінка дізналася про Тоню Матвієнко

До шлюбу з донькою народної артистки України Ніни Матвієнко Тонею Арсен Мірзоян багато років прожив з іншою жінкою, яка двічі зробила його батьком. У відвертому інтерв'ю співак вперше поділився подробицями тієї розмови з першою дружиною, під час якої він розповів їй про почуття до Антоніни.

Стосунки Мірзояна і Матвієнко з самого початку бурхливо обговорювалися у мережі та пресі, а причина в тому, що на момент їхнього зародження Арсен був одружений. Саме знайомство з Тонею стало початком кінця його шлюбу.

Відбулося все на шоу “Голос країни”, куди він прийшов зразковим сім’янином – вдома у Запоріжжі на співака чекала дружина та двоє синів, поки він будував кар’єру в столиці.

Колишня дружина Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко
Колишня дружина Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко

У Києві Мірзоян дуже здружився з іншою учасницею шоу – дочкою Ніни Митрофанівни. Хоча зірка не приховує – спочатку Тоня йому не сподобалася, про що він розповів в інтерв’ю для програми “ЖВЛ”. Не сподобалася тому, що не привіталася, коли зайшла на студію записуватися.

Але далі спілкування налагодилася, згодом Арсен навіть запросив Антоніну у спільний тур. Довго чекати не довелося, щоб вони обидва зрозуміли – мають почуття одне до одного:

“Потім прийшли часи обдумування. Я дав собі десь рік пожити з цим – може я передумаю, може це несерйозно. Я зрозумів, що все, приплили. Я вирішив, що буду чесним. Не треба робити гірше нікому. Я подумав – краще зараз, ніж ніколи”.

Арсен Мірзоян згадав, як розповів першій дружині про Тоню Матвієнко
Арсен Мірзоян згадав, як розповів першій дружині про Тоню Матвієнко

Так перша дружина Мірзояна Анна і дізналася про існування іншої жінки в житті її чоловіка. Попри купу критики на адресу Арсена і Тоні, яких називали зрадником і розлучницею, він не відчуває себе винним та переконує, що допомагає колишній родині. Анна не подавала на аліменти, оскільки вони умовно їх обговорили:

“Я все віддав, все переписав. Ми почали нормально спілкуватися. Я дуже часто приїжджаю до малих або їх забираю на канікули”, – зізнався Мірзоян.

Сини Арсена Мірзояна від першого шлюбу

Схожі статті