Вагітна Лідія Таран не може обрати вечірню сукню через животик: що б не одягла – видно цікаве положення

Плітки про вагітність Лідії Таран блукають мережею вже не один тиждень. Після того, як співачка поїхала разом з донькою у відпустку за кордон, українська преса пильно слідкує за телеведучою з надією побачити те, що зірка ховає від сторонніх очей. Чи вагітна Лідія Таран?

Минулого тижня Лідія Таран повернулася разом з єдиною донькою Василиною з відпустки. Дівчата їздили за кордон, щоб відпочити від метушні та підготуватися до холодів. Для тележурналістки ця поїздка приготувала сюрприз: знаменитість запідозрили у другій вагітності. Тому провиною стали або смачні страви, або кохання.

Вагітна Лідія Таран не може обрати вечірню сукню через цікаве положення

Лідія Таран вагітна

Зірка відреагувала на думку журналістів про те, що вона виношує маля під серцем. Лідія щиро посміялася і почала жартувати на цю тему. Втім, спростування підписники так і не дочекалися.

Вагітна Лідія Таран не може обрати вечірню сукню через цікаве положення

Зараз телеведуча знаходиться в Україні і активно працює. Втім, її прекрасний животик нікуди не дівся. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різні фотографії, на яких вона постає у вечірніх сукнях. Таран надала можливість фанатам самостійно обрати для неї наряд. Але майже з-під усіх суконь проглядалася кругленька фігура. Лідія є однією з тих, хто не вдається до фотошопу заради популярності і точно не стане обманювати свою аудиторію відредагованими фото.

Варто відмітити, що офіційно Лідія Таран вільна. Але існує імовірність, що тележурналістка старанно приховує свого коханого від публічності, а сама, на прикладі інших знаменитостей, давно побудувала родину. Тим паче, що її колишній цивільний чоловік Андрій Доманський вже давно забув, що таке холостяцьке життя і одружився.

Якщо вона дійсно вагітна, то щастю її фанатів не буде меж.

Схожі статті