Як виглядає батько Камалії: покинув сім’ю і зник на багато років, а досі живе за рахунок співачки

Усе своє життя відома українська співачка Камалія виходила у світ зі своєю мамою Інною Петрівною, а її батько тим часом залишався у тіні. Чоловік полишив родину багато років і тому, і не бажав спілкуватися з донькою. Втім, зараз все зовсім по-іншому.

Цього року у житті Камалії відбулися значні зміни: навіки пішли одні люди, і з’явилися інші. Так, співачка декілька місяців тому втратила рідного дядька, з яким була близька. Також артистка показала, що в неї прекрасні стосунки з батьком — Віктором Шмаренковим.

Знаменитість завірила підписників, що у них прекрасні взаємини з ним, і чутки про те, що вони не спілкуються хибні. Вочевидь, Камалія позабула, що її батько сам зізнався про відсутність стосунків з донькою.

Як виглядає батько Камалії

Батько Камалії

Віктор Шмаренков — військова людина. Коли журналісти вперше навідалися до нього додому, він зустрів їх у парадному костюмі з медалями і в погонах. Саме тоді він і зізнався журналістам, що проживає у квартирі, яка дісталася йому від колишньої дружини та доньки.

Як виглядає батько Камалії

Правда в розмові батько артистки не забув відзначити, що квартира в якій він проживає, була куплена за кошти колишньої дружини і дочки. Значить, можна було зробити висновок, що зв’язок між ними не до кінця загублений.

На момент запису програми Шмаренков сказав, що не бачився з дочкою багато років, а коли вона запросила його приїхати на виписку з пологового будинку, то не зміг через хворобу. З тих пір Камалія, за його словами, ігнорує всі його дзвінки.

Втім, співачка вирішила продемонструвати публіці, що це зовсім не так і показала, як приїжджала у гості до татуся. До речі, предок співачки проживає у Житомирі. Наскільки він близький з онучками та колишньою дружиною сказати важко, адже родина приховує ці нюанси.

Схожі статті