Як виглядає чоловік Санти Дімопулос: заможний бізнесмен з сивиною, у якого є інша родина в Америці

Екс-учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" та переможниця проєкту "Танці з зірками" Санта Діпомулос успішна леді в усіх починаннях. Окрім творчих досягнень вона також може похвалитися статусом люблячої дружини і турботливої мами.

Санта Дімопулос – неймовірно приваблива жінка з ефектною зовнішністю, яка підкорила не одне чоловіче серце. Саме особисте життя співачки особливо цікавить її фанатів, адже в ньому вирують незгасні пристрасті.

Першим чоловіком красуні став український шоумен і телеведучий Андрій Джеджула. Цю пару називали однією з найкрасивіших в шоу-бізнесі країни. У 2008-му в них народився первісток, син Даніель, однак згодом шлюб дав тріщину. Попри те, що вони були цивільним подружжям, розходилися з гучним скандалом і взаємними звинуваченнями.

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула
Санта Дімопулос і Андрій Джеджула

Джеджула стверджував, що Санта забороняла йому бачитися з дитиною, через що він був вимушений звернутися до суду. Якраз тоді його побили троє невідомих, після чого шоумен звинуватив у нападі колишню. Дімопулос натомість порадила Андрію звернутися до психіатра, якщо він вважає, що вона на таке здатна. Крім того, артистка неодноразово називала його агресивним, проте пізніше екс-парі все ж таки вдалося налагодити стосунки заради сина.

Санта Дімопулос з сином від Андрія Джеджули
Санта Дімопулос з синомвід Андрія Джеджули

Восени 2012-го Санта вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненко, але вже наступного року зірка здивувала заявою, що весілля було фейковим. А зараз Діпомулос нарешті щаслива у шлюбі з заможним підприємцем Ігорем Кучеренко – власником мережі спортивних клубів та співвласником великої будівельної фірми. Між закоханими 18 років різниці у віці, яка не стала на заваді їхньому коханню.

“Це багато, але я не відчуваю цієї різниці, тому що мені ніколи не було цікаво з однолітками. Моє коло спілкуваня – це люди старші, тому мені дуже комфортно у цих стосунках”, – зізнавалася Санта у програмі “Світське життя”.

Чоловік Санти Дімопулос Ігор Кучеренко
Чоловік Санти Дімопулос Ігор Кучеренко

У 2019-му через 4 роки після одруження Діпомулос народила чоловіку донечку Софію, яка з народження отримала громадянство США:

“Мій чоловік – громадянин Америки, тому вона автоматично громадянка”.

Донька і чоловік Санти Дімопулос
Донька і чоловік Санти Дімопулос

Діти Ігоря Кучеренко від першого шлюбу залишилися жити в Америці.

Схожі статті