Екс-дружина Віктора Павліка сіла йому на шию разом з обранцем: артист дає гроші парочці, а сам в кредитах

Після скандалу навколо колишньої і нинішньої дружин Віктора Павліка та квартири, з якої зіркове подружжя виганяє жінку, спливли нові деталі життя зірок. Виявляється Лора давно не самотня жінка, і сидить на шиї у Віктора Франковича, маючи кавалера.

Після того, як користувачам мережі стало відомо про те, що Віктор Франкович та його нова молода дружина Катя виганяють Ларису з обіцяної квартири, особисте життя зірок вийшло назовні.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Екс-дружина Віктора Павліка сіла йому на шию разом з обранцем. Співак з колишньою дружиною Ларисою та їхнім покійним сином Павлом

Виявляється заслужений артист України виплачує кредит за квартиру, у якій жив з минулою сім’єю і обіцяв повністю його погасити на честь пам’яті про покійного сина. Тим часом фінансові складнощі внесли свої корективи, і тепер Віктор та Катя відмовляються виконати обіцяне.

Лариса розповіла про коханого

Спочатку Лариса, у якості помсти, розповіла про все в соціальній мережі, а тепер приправляє деталями особистого життя. Виявилося, що у жінки є кохана людина. Але чоловік він небагатий, і посилити проблеми Созаєвої не має можливості.

Екс-дружина Віктора Павліка сіла йому на шию разом з обранцем

“Ми стали спілкуватися, ходити на виставки, в театр і кіно, пити чай на кухні. Інтелігентна, ввічлива, вихована людина. У нас ніколи не було інтимних відносин. <> І ось вчора він подзвонив і просто сказав: “Я не можу запропонувати тобі багато квадратних метрів, але можу забрати тебе і Бусинку до себе “. Абсолютно чоловічий вчинок!” – розповіла Лора.

В опублікованого тексту, виявляється, навіть була мета. Таким чином Лариса хотіла показати, що справжні чоловіки на світі не перевелися, і саме так вони чинять.

Зараз між Ларисою та Катею ведеться активна боротьба прямо на очах у мільйонної аудиторії. Концертна директорка не соромиться у виразах та прямо звинувачує жінку, а та відповідає їй у пасивно-агресивній манері, використовуючи сарказм та іронію.

Схожі статті