Дружина Григорія Решетніка вагітна вчетверте: пара приймає привітання і готується до народження дівчинки

Григорій Решетнік з дружиною Христиною привели у цей світ трьох козаків. Та доля дарує їм ще один шанс: обраниця українського шоумена повідомила, що при надії та розкрила стать дитини. Яскраве фото викликало купу емоцій не тільки у близьких, а й у прихильників пари.

Григорій Решетнік – головна зірка СТБ та цінник порадник для всіх холостяків. Сам же знаменитий чоловік – прихильник традиційних родинних цінностей. Разом з дружиною виховує трьох чудових синів. Молодший з’явився на світ буквально минулого року. Та доля зіграла цікавий жарт з подружжям, нагородивши четвертою дитиною.

На сторінці свого інстаграму Христина, обраниця зірки, повідомила, що вона чекає на дитину і це буде дівчинка.

“Це дівчинка”, – написано на табличці Христину, яку жінка ніжно притуляє до животика.

Несподіване зізнання здивувало всіх прихильників пари. У коментарях фанати написали:

  • “Це жарт? Мені здається що якби правда, поруч був би Григорій”
  • “По-моєму, лелека на Мальдівах до вас не дарма прилітає!”
  • “Вітаю! Я так і знала після вашого звернення Гриші на рахунок “Не зупинятись”
  • “Невже? Це круто! Вітаю!”

Григорій Решетнік – багатодітний батько

Так заведено, що в українських родинах традиційно народжують одну дитину. Дві вважається для середньостатистичного нашого сімейства справжнім подвигом. Та є ті подружжя, які міцно стоять на ногах та мають кілька нащадків.

У супер багатодітні родини мітять і Решетніки. Трійко хлопців вже радують маму з татом своїми успіхами. Найстаршого синочка звати Дмитро. Йому вже виповнилося 7 років. Середній – Іван. Йому ще не скоро до школи. А крихітка Саша взагалі з маминих рук не спускається.

Пара не приховує, що поява третьої дитини для них була бажаною. Щоправда, сподівалися, що буде дівчинка. Та чи могли знаменитості здогадуватися, що доля їм вже підготувала подарунок з рожевим бантиком?

Схожі статті