Катя Осадча, Віра Брежнєва та інші зірки, які народили первістка до 20: материнство не завадило кар’єрі

Багато жінок опиняються перевод вибором: кар'єра чи родина. Деякі відкладають народження дитини на пізніше, а спочатку розвиваються у професії. Іншу половину представниць прекрасної половини людства рання вагітність спонукає працювати ще більше. Деякі з українських зірок, які народили до 20, тому підтвердження.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу
Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу

Своє перше кохання співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко зустріла ще в підлітковому віці – хлопець був старшим на шість років. У 16 Матвієнко-молодша дізналася, що вагітна, а в 17 народила доньку Уляну. Молоді батьки прожили разом десять років, проте кінець-кінцем розійшлися зі скандалами. Уляна залишалася разом із мамою, а згодом приняла як рідного її нового чоловіка Арсена Мірзояна.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва з донькою Сонею
Віра Брежнєва з донькою Сонею

Свою старшу доньку екс-віагрянка народила ще до початку музичної кар’єри. На той момент Брежнєвій було 19 років, вона жила в невеличкому українському містечку в громадянському шлюбі та працювала на заводі. Після “ВІА Гри” вона пішла від чоловіка, забравши з собою донечку Соню. А після весілля з мільйонером Михайлом Кіперманом дівчинка взяла його прізвище та до сих пір підтримує з вітчимом теплі стосунки.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій з сином Денисом
Таїсія Повалій з сином Денисом

Сина Дениса Таїсія Повалій народила у 18 років ще до яскравого старту своєї кар’єри. З батьком свого первістка жінка прожила разом 11 років, але ці стосунки закінчилися розлученням. Денис перейняв талант матері та зараз активно займається музикою. Зараз юнак будує власну сім’ю і вже подарував Повалій онука.

Катя Осадча

Як виглядає старший син Каті Осадчої
Як виглядає старший син Каті Осадчої

Старший син зірки “Світського життя” Каті Осадчої відсвяткував цього року 19 день народження. Телеведуча народила свого первістка в 19 від депутата Олега Поліщука. Зараз зіркова мама називає свої стосунки з сином дружніми та надзвичайно близькими. Цього року Ілля почав навчатися в університеті та жити окремо від батьків.

Надія Мейхер

Надія Мейхер та син Ігор
Надія Мейхер та син Ігор

Надія Мейхер завагітніла у 19 років, а вже в 20 стала мамою сина Ігоря. Заради дитини вона покинула легендарну “ВІА Гру”, однак пізніше повернулася до складу гурту. З батьком первістка, бізнесменом Олександром Ліщенком, у співачки стосунки так і не склалися. Пізніше вона зустріла нове кохання, якому подарувала двох доньок.

Схожі статті