Білоконь вдалася до нечуваного, щоб не розставатися з Данилко: кинула чоловіка і ходить за зіркою по п’ятах

Про стосунки Андрія Данилко та його вірної партнерки Інни Білоконь чутки ходять вже не один рік. У сценічної мами артиста є сім'я і доросла донька, але глядачі не припиняють бачити в колегах коханців. Вірність зірок одне одному вражає і, можливо, цьому є пояснення.

Про стосунки Інни Білоконь та Андрія Данилка пліткують вже на один рік. Більшості глядачів здається, що за дружніми відносинами ховається велика любов, і навіть шлюб акторки не заважає співаку кохати свою колегу.

Стосунки Андрія Данилка та Інни Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь возз’єдналися на очах в усіх

Підживлює версію і той факт, що Андрій так жодного разу і не представив публіці свою кохану. Мовляв, однолюб.

На цей раз партнери по сцені зустрілися в інших амплуа і в іншому шоу. Можна сказати, що возз’єдналися. Втім, артист до останнього не знав, що вони з Інною ще й колеги по проєкту “Маска”.

Інна Білоконь прийшла до Андрія на шоу

У першому ефірі нового сезону шоу “Маска”, глядачі дізналіся, хто переховувався під костюмом Баяна. За лаштункамі проєкту мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь розповіла, чому сама виявила бажання вийти на сцену, гіпершоу, и як відреагувала на припущення Андрія Данилка, що під маскою ховався Михайло Поплавський.

Андрій Данилко та Інна Білоконь возз’єдналися на очах в усіх

“У мене було таке бажання вийти на цю сцену, що я сама напросилася і була до цього готова! Я смілива жінка – раз-раз і все”, – каже актриса.

Тож артистку дуже розсмішив той факт, що Андрій її не впізнав, і додала, що дай Боже Поплавському такі класні ноги, як у неї. Сама Білоконь була дуже щаслива, що мала можливість взяти участь у такому грандіозному проєкті і навіть не засмутилася, що вилетіла з нього першою. Здається, що її головною метою було обманути Данилка і вона не помітила, як видала себе іншим детективам.

Схожі статті