Шлюб з Таюне тріщить по швах? Олег Винник із захватом задивився на п’яту точку Олі Полякової: “Аж застиг”

Відома українська співачка Оля Полякова влаштувала перед колегою по сцені Олегом Винником запальні танці, які він без уваги не залишив. Артист так задивився на форми зіркової Суперблондинки, що поставив під сумнів існування таємного шлюбу з бек-вокалісткою Таюне.

На телеканалі “Україна” відбулася прем’єра другого сезону найзагадковішого шоу країни – “Маска”. Це адаптація всесвітньо відомого формату “The Masked Singer”, у якому переодягнені в незвичайні костюми знаменитості виступають на сцені, а детективи мають відгадати, хто саме ховається за маскою.

Детективний склад проєкту залишився незмінним з першого сезону – Настя Каменських, Дзідзьо, Андрій Данилко, Оля Полякова і Олег Винник. Усі вони мають дружні стосунки, але особливої уваги заслуговують взаємини Олі та Олега.

Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник
Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник

Справа в тому, що в одному з інтерв’ю за кадром шоу Полякова прямо сказала, що у них з Винником любов і вони разом роблять дитину. Співачка здійняла цілу хвилю обговорень у соцмережах, адже публіка вважає, що артист одружений на бек-вокалістці Таїсії Сватко, більш відомій як Таюне, та й сама Оля вже давно заміжня.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Незабаром після цього артистка станцювала перед повелителем вовчиць в епатажному образі Рубі з фільму “П’ятий елемент”. Вона одягла комбінезон з леопардовим принтом і босоніжки на високих підборах, а її волосся зібране у високий пучок на маківці. Винник, на відміну від колеги, був одягнений досить стримано – в костюм оливкового кольору.

Оля Полякова станцювала для Олега Винника
Оля Полякова станцювала для Олега Винника

Витівки Олі не просто привернули увагу Олега – він незворушно за нею спостерігав, тож найуважніші підписники TikTok Полякової, де і було опубліковане відео з танцем Суперблондинки, помітили, що Винник довго не міг відвести очей від її форм нижче пояса:

  • “А куди Олег Винник дивиться на початку?”;
  • “В Олега дружина є, Олю”;
  • “Винник аж застиг”, – пишуть коментатори.
Фанати помітили, як Олег Винник задивився на Олю Полякову
Фанати помітили, як Олег Винник задивився на Олю Полякову

Схожі статті