Стосунки Влада Ями та його дружини Ліліани дали тріщину: чому жінка покинула улюбленця мільйонів глядачок?

Родина Влада Ями та Ліліани здається аудиторії зразковою, і навіть бездоганною. Але в кожній сім'ї бувають проблеми, і у житті хореографа також сталася криза, яка ледь не поставила крапку у його взаєминах з брюнеткою, яка полонила його серце. Що сталося, і як він повернув дружину додому?

Зараз родина Влада та Ліліани здається бездоганною, але не обійшлося у відносинах зіркової пари без драми: через 2 роки пісоя початку роману вони пережили розрив.

Влад та Ліліана розійшлися

Зараз Влад розуміє, що провиною всьому була його стрімка популярність, небажання афішувати романтичні стосунки та пов’язані з цим ревнощі з боку Ліліани. Тоді ініціатором розриву був Влад. Тоді молода дівчина вирішила поїхати працювати за кордон, щоб було легше переживати розрив.

Влад Яма нарешті досяг бажаного: почав перебирати елітними авто вартістю понад 1,5 мільйони доларів.
Стосунки Влада Ями та його дружини Ліліани дали тріщину

Відомо, що вона є фахівцем з міжнародного туризму. Влад витримав лише два місяці розлуці і зрозумів, що без цієї жінки не уявляє свого життя. Влад звернувся по контакти Ліліани до її мами, після чого зателефонував дівчині. Згадує – трубку від нього вона взяла лише з третій чи четвертий рази. Але Ямі все ж таки вдалося повернути кохану. Зараз чоловік віддає належне своїй коханій. Каже, що він дуже її цінує за те, що вона так легко йому не далася і змусила його помучитися.

Влад та Ліліана Яма
Стосунки Влада Ями та його дружини Ліліани дали тріщину

Зараз у пари прекрасна родина. 7 років тому у них народився син Леон, а тепер зіркове подружжя обговорює можливість народження у них донечки. Влад придбав для сім’ї будинок у передмісті, який вражає своєю розкішшю та може скласти конкуренцію маєткам Насті Каменських та Каті Осадчої. На відміну від минулої позиції хореографа, зараз він робить і дружину, і сина публічними людьми, вочевидь, гарантуючи їм щасливе майбутнє завдяки телебаченню.

Схожі статті